Regionalno strateško partnerstvo Fejsbuka i kompanije Httpool

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Regionalno strateško partnerstvo Fejsbuka i kompanije Httpool

  Fejsbuk i Httpool danas su saopštili vest o uspostavljanju regionalnog strateškog partnerstva.

  Kompanija Httpool je postala zvanični Fejsbuk reseller partner na Balkanu, uključujući Srbiju, Bugarsku, Hrvatsku i Sloveniju. Fejsbuk ovo dugoročno partnerstvo vidi kao priliku da pomogne lokalnim agencijama i oglašivačima u dosezanju šire publike i uključivanju u kvalitetniju komunikaciju sa korisnicima, čime se unapređuju i potencijali lokalnih kompanija.

  Httpool, kao novi Facebook-ov zvanični partner za prodaju oglasnog prostora, pružaće podršku, znanje i stručnost lokalnim kompanijama i pomoći im u kreiranju uspešnih marketinških strategija za Fejsbuk, Instagram, Facebook Messenger  i Whatsapp. Cilj ove saradnje je uspostavljanje lokalne podrške za oglašivače na Balkanu koju obezbeđuje partner koji ima snažnu poziciju, iskustvo i dokazanu stručnost u regionu.

   “Naš riseler program stvorili smo za region Balkana, gde Fejsbuk nije fizički prisutan, kako bi oglašivačima u regionu postalo dostupno naše znanje i stručnost. Danas smo uzbuđeni jer je to korak dalje u podizanju kvaliteta poslovanja u ovom regionu” – rekao je Robert Bednarski, Country Director, CEE, Facebook.

  “Ovo partnerstvo predstavlja još jedan dokaz Httpool-ove vodeće pozicije u regionu. Uzbuđeni smo što ćemo asistirati Fejsbuku u predstavljanju najnovijih oglasnih rešenja u Srbiji i regionu, kao i zbog prilike da brendovima i agencijama pružimo neposrednu podršku uz najviši nivo stručnosti” – izjavio je Rade Tričković, regionalni direktor kompanije Httpool.

  Partnerstvo će regionu učiniti dostupnim najbolje Fejsbuk prakse, treninge, tehnike razvoja strategija, kao i lokalne opcije plaćanja, uz pomoć dokazano uspešnih Httpool-ovih operativnih procesa za oglašavanje. Agencije će imati dodatnu korist od timskih treninga, direktnu podršku u vezi sa regulatornim pitanjima o oglašavanju itd.

  “Oglašivači u regionu koriste Facebook i Instagram da se povežu sa svojom publikom na smislen način. Zahvaljujući strateškom pratnertstvu sa Httpool-om bićemo im još korisniji, zbog pružanja specijalno koncipiranih treninga i ekspertske podrške” – ističe Rustam Ziganshin, Reseller Partner CEE u kompaniji Fejsbuk.

  Izvor: BIZLife

  Foto: promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE