Reklama koja nas je nasmejala dobila nastavak

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Reklama koja nas je nasmejala dobila nastavak

  Pivske reklame odavno nemaju za cilj samo da prodaju proizvod. Od piva, kao jednog od najpopularnijih pića na svetu, očekuje se da donese priču sa kojom možemo da se poistovetimo, emociju koju možemo da osetimo, ili vrednosti u kojim se i sami prepoznajemo. Ovaj način komunikacije sa potrošačima donelo je, u maniru velikih svetskih brendova, i Nikšićko Pivo.

  Originalne reklame Nikšićkog piva za kratko vreme osvojile su srca gledalaca. Neodoljivo šarmantni likovi zahvaljujući izazovu vremeplova proživljavaju kontrast života na planini i svega onoga što vek kasnije nudi budućnost, a istovremeno nas podsećaju i na zaboravljene reči koje u modernom kontekstu imaju sasvim drugi šmek.

  Nakon nezaboravnih fora poput „sokoćala“ i „Viđi ove što u mjesto trče, a viđi Nikšićko“, u nastavku kampanje ponovo gledamo autentične likove, poznatu glumačku postavu iz ovog serijala. Aktere serijala i ovaj put „more“ vanvremenska pitanja, brige i teme, karakteristične za naše podneblje, a koja ponovo donose nezaboravan humor.

  Vrativši se u vreme nastanka piva u Nikšiću, naši najpoznatiji pivari u novoj reklami zapitali su se kako bi stari Crnogorci, pre više od veka, reagovali na revolucionarnu ideju o česmi koja toči pivo, na male metalne buriće koji proizvode karakterističan zvuk: „kssssss“.

  Takvo osveženje Nikšićko je donelo aktuelnom “Oduvijek moderno” kampanjom, koja se ponovo izdvaja po duhovitim situacijama i dijalozima. Tu su i potpuno nadrealni obrti, poput onog kad našim junacima nestane Nikšićkog piva i kao rešenje se pojavi: poručiti pivo mejlom!

  Reklama Nikšićkog piva došla je u pravom periodu, kada nam svima treba smeha i dobrog raspoloženja. Podsećanja na to da sve prolazi, ali da ipak postoje vrednosti koje traju: poštovanje, prijateljstvo, kvalitet.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE