Represent Communications obeležio je punoletstvo! (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Represent Communications obeležio je punoletstvo! (VIDEO)

  Najveća domaća agencija za integrisane komunikacije, Represent Communications, napunila je 18 godina. Od 5. aprila 2002. do danas, prešli su dug put i mnogo uzbudljivih kilometara. Bila je to, kako sami kažu, uzbudljiva vožnja.

  U skladu sa aktuelnom situacijom u zemlji i svetu, nastaloj zbog pandemije virusa korona, proslave nije bilo, ali su oni sa svojim zaposlenima obeležili ovu važnu godišnjicu na način koji je prigodan u ovom trenutku – konferens kol sa obraćanjem dr Borislava Miljanovića, osnivača Represent Systema i generalne direktorke Tamare Jokanović. Uz tortu i svećice zahvalili su se zaposlenima na svemu što čine za tim u proteklih 18 godina, ali i u ovim novonastalim okolnostima, poželeli im još bolju vožnju narednih 18 i da se što pre svi zajedno vide i uživo nazdrave godinama koje dolaze.

  Tokom ovih godina PR agencija Represent Communications postala je Represent  System koji posluje u četiri zemlje regiona, ima sopstvenu medijsku platformu BIZLife, video produkciju i softverski startap Digital Element, i  zapošljavaju preko 100 ljudi.

  Jer, kako i sam slogan kaže – Komunikacija je njihova inspiracija!

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE