Rosanda Milatović Skorić imenovana za direktorku SAS Adriatic regiona

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Rosanda Milatović Skorić imenovana za direktorku SAS Adriatic regiona

  Rosanda Milatović Skorić je od januara ove godine imenovana za novu generalnu direktorku kompanije SAS, koja se više od četiri decenije bavi naprednom analitikom i AI rešenjima. Rosanda će raditi na unapređenju postojećih partnerstava sa kompanijama širom regiona i daljem razvoju poslovanja. Njeno dosadašnje iskustvo i razumevanje izazova sa kojima se kompanije suočavaju, doprineće viziji ubrzanog rasta kompanije.

   

  “Prethodna godina je bila veoma teška za većinu kompanija, ali i za vlade regiona. Digitalna transformacija je postala realnost, a ne dugoročni plan. Verujem da će moje iskustvo pomoći našim klijentima da zajedno prevaziđemo postojeće prepreke, i da se dalje razvijamo i rastemo. Naš tim je početkom ove godine proširen za osam novih kolega, i uverena sam da će SAS nastaviti da doprinosi razvoju kako privatnog tako i javnog sektora Adriatic regiona, primenom inovativnih rešenja veštačke inteligencije i napredne analitike”, rekla je Rosanda Milatović Skorić.

   

  Rosanda je tokom prethodnih 13 godina sticala iskustvo u različitim sektorima IT industrije, od razvoja softvera, implementacije do menadžment savetovanja u najvećim kompanijama u regionu iz oblasti bankarstva i telekomunikacija.

  Kompanija SAS je posvećena digitalnom razvoju regiona, omogućavajući organizacijama da uvidom u podatke, klijente i poslovanje, sa sigurnošću donesu pravovremene i dobre odluke podržane AI rešenjima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE