Sa fakulteta u kompaniju: "Delta Holding i ja delimo iste vrednosti" (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sa fakulteta u kompaniju: “Delta Holding i ja delimo iste vrednosti” (VIDEO)

  Ona je marketar, Fonovac i deo prve generacije Delta Holding programa Mladi lideri. U ovoj kompaniji je radila na pozicijama Marketing i PR menadžera Delta DMD-a i DTS-a. Vodila je ATL marketing za Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, Gordon’s, Tanqueray i druge Diageo brendove. Trenutno vodi marketing Delta Agrara.

  Ivana Živković je, uprkos svim ovim kvalifikacijama, odlučila da ostane da živi i gradi svoju karijeru u Srbiji.

  Kako navodi, imala je tu sreću da nikada nije poželela da ode iz zemlje.

  “Praktično sam direktno sa fakulteta, tj. dok sam još sudirala, počela da radim u sistemu Delta Holdinga. Moja karijera se razvijala kroz ceo sistem u kome sam već punih 8 godina. Mislim da je važan faktor na moj ostanak u Srbiji, pored porodice, imalo i to što radim u kompaniji sa kojoj delim lične vrednosti”, priča Ivana za BIZlife.

  Prednost rada u Delta Holdingu je, prema njenim rečima, širina sistema, međusobna povezanost i osećaj kao da se radi na mnogo projekata odjednom, što je u slučaju marketing sektora i tačno.

  “Sećam se da dok sam studirala, pa čak i tokom srednje škole, na Deltu sam gledala kao jedan utopijski sistem u kome može da radi samo izuzetan superčovek, te sam bila izuzetno srećna kada su mi javili da sa novom godinom ja počinjem da radim tamo”, priča nam Ivana.

  Šta je još rekla o kompaniji u kojoj radi, šta je veže za nju, o razlozima svog ostanka, šta joj je najbitnije da bi bila zadovoljna poslom i životom u Srbiji pogledajte u videu.

  Svoja iskustva na ove teme podelila je na snimanju, koje je realizovano u okviru projekta „Odliv mozgova iz Srbije – Postupi odgovorno sada za budućnost Srbije“, koji Srpska asocijacija menadžera (SAM) sprovodi uz podršku Vlade Švajcarske.

  Projekat je pokrenut sa ciljem podizanja svesti javnosti o odlivu mozgova iz Srbije, kao i kreiranja dijaloga na temu pozitivnih aspekata cirkularnih migracija. Poseban zadatak projekta je da ukaže na mogućnosti i prilike za profesionalnih i lični razvoj mladih u Srbiji kroz promociju kompanijskih programa za razvoj talenata, stručnih praksi i stipendiranja, programa za privlačenje kadrova i stručnjaka iz dijaspore, kao i uspostavljanju dijaloga sa državnim institucijama na temu cirkularnih migracija.

  Izvor: BIZlife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE