Šapić potpredsednik SNS, Vučić dobio OSTAVKU Stefanovića

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šapić potpredsednik SNS, Vučić dobio OSTAVKU Stefanovića

  Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) odobrio je jednoglasno da Srpski patriotski savez (SPAS) pristupi toj stranci, posle čega je predsednik države i SNS Aleksandar Vučić pozvao “naše prijatelje” da uđu u salu gde se sednica održava.

  “Dobro došli u svoju stranku”, poručio im je Vučuć, kraj kojeg je za sto gde je vrh stranke seo i Aleksandar Šapić, koji je izabran za potpredsednika Glavnog odbora naprednjaka.

  Prethodno je Vučić rekao da je sa SPAS postignuta saglasnost oko svih “ključnih pitanja”, navodeći da Srbiju čekaju veliki pritisci, ali i da je potrebno nastaviti sa velikim rezultatima u ekonomiji i zdravstvu.

  “Naša velika porodica SNS dovodi nove ljude, a ne cepa se kao neki drugi. To pokazuje našu odgovornost. Ovo nam donosi još više snage i energije”, rekao je Vučić.

  Vučić je obelodanio da je u deklaraciji o spajanju SNS i SPAS najvažnije pitanje unapređenja demografske slike Srbije i kreiranje uslova za ostanak mladih ljudi u zemlji.

  Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić kazao je tokom sednice Glavnog odbora te partije da će članovi stranke biti vrednovani i shodno privrženosti tim principima.

  U deklaraciji pročitanoj nakon glasanja navodi se da je cilj sprečavanje podela u srpskom društvu.

  Dosadašnjim koalicionim partnerima SNS je poručio da će nastaviti saradnju, i dodao da će sa Socijalističkom partijom Srbije ubrzo održati sastanke o tome “kako sagledavamo budućnosti i na koji način možemo dalje da sarađujemo”.

  “Nije realno da se pravi jedna partija, to nije moguće, ali smo spremni za sve modalitete saradnje”, rekao je Vučić.

  “Ostavka Stefanovića, neće biti skidanja glava”

  “Nikada neće biti skidanja glava u našoj stranci. Dobio sam ostavku Nebojše Stefanovića na mesto predsednika Gradskog odbora SNS za Beograd”, rekao je Vučić na sednici Glavnog odbora SNS.

  Narodni poslanik i član predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović pre sednice je izjavio da je Vučić dobio ostavku ministra odbrane Nebojše Stefanovića na mesto predsednika beogradskog odbora te stranke.

  Vučić je tokom sednice Glavnog odbora SNS rekao da će se to pitanje rešavati unutar partije, da u SNS “neće nikada biti skidanja glava”.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • minimum bontona

   kakvo je ovo jezivo sada uobicajeno pozdravljanje u Srbiji kao da su crnci igraci kosarke . i nas predsednik se tako rukuje . ja njemu cenim sav trud ali bahato ponasanje i rečnik sa recima kao dete u prvom osnovne i ulična priča je zaista nešto što je teško svariti, rukuje se i ponekad ponaša kao da nije u gradu rastao već ne znam gde. dzaba odelo i ugladjenost kad ponašanje sve to preplavi i uništi, najgore što predsednik treba da je primer i svi ga gledaju jer je inače svaki minut na televiziji i tako nam se mladi školuju .

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE