"Sjajan savet": Političar poručio nezaposlenima da - NAĐU POSAO

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Sjajan savet”: Političar poručio nezaposlenima da – NAĐU POSAO

  Američki senator Ted Kruz iz Teksasa reagovao je na vest da su milioni Amerikanaca ostali bez naknade za nezaposlene od Praznika rada rekavši onima koji su bez posla da se zaposle.

  Kruz je na Tviteru podelio vest ABC News-a „Amerikanci bez posla imaju nekoliko mogućnosti kako beneficije ističu“ uz komentar: „Hm, da se zaposle. Postoje milioni slobodnih radnih mesta, a mala preduzeća širom zemlje očajnički traže radnike“.

  Tri američka savezna programa pomoći nezaposlenima istekla su u ponedeljak – Program pomoći za slučaj nezaposlenosti u slučaju pandemije, Program hitne naknade za slučaj nezaposlenosti u slučaju pandemije i program koji je ljudima nudio dodatnu naknadu od 300 dolara sedmično za slučaj nezaposlenosti u slučaju pandemije.

  Mnogi Amerikanci ostali na cedilu ukidanjem beneficija

  U članku ABC News-a koji je Kruz podelio i kritikovao navodi se da su programi za pomoć omogućili Amerikancima koji su izgubili posao tokom pandemije koronavirusa da sebi priušte osnovne stvari poput hrane, goriva i stanarine i omogućili im da plate račune.

  Fondacija Century je procenila da će najmanje 7,5 miliona Amerikanaca izgubiti beneficije za nezaposlene tokom vikenda.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE