"Slobodno letujte u Turskoj" - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Slobodno letujte u Turskoj”

  Nema razloga da se srpskim turistima zabrani odlazak na letovanje u Tursku, usaglašeno je na sastanku predstavnika turističkih agencija i Ministarstva trgovine i turizma Srbije.

  Učesnici sastanka složili su se da sezona treba da se nastavi i da nema prepreka da turisti letuju u Turskoj, a rečeno je i da neće biti zvaničnih zabrana države da se putuje u tu zemlju, izjavio je potpredsednik Upravnog odbora Jute Milan Lainović.

  “Turisti mogu da putuju u Tursku, nema razloga da se otkazuju aranžmani”, rekao je Lainović i dodao da se potvrdjeno da na destinacijima nema problema i da putnici mogu da se osećaju bezbedno.

  On je rekao i da je samo mali broj putnika odustao od letovanja i da agencije imaju samo pet do sedam odsto otkaza putovanja.

  “U ovoj sezoni prodato je 5.000 do 7.000 aranžamana za Tursku, a do polovine avgusta termini su rasprodati”, rekao je Lainović.

  Pošto nema zvaničnih zabrana putnici sami odlučuju da li će otići na uplaćeno letovanje, a agencija putnicima može da vrati novac samo u slučaju da postoji zvanična preporuka Vlade Srbije da se ne putuje u Tursku ili da se proglasi vanredno stanje na destinaciji.

  Izvor: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE