Spremite se za popravku Slavije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Spremite se za popravku Slavije

  Odgovornost za loše izvedene radove na novom platou na Slaviji snosi izvođač radova i on je u obavezi, da o svom trošku, otkloni nastala oštećenja, prenosi  sekretar za investicije grada Beograda Luka Petrović, prenosi N1

  Petrović je komentarišući brojna vidljiva oštećenja na novoizgrađenom platou na Slaviji rekao da je izvođaču radova – građevinskom preduzeću MBA “Ratko Mitrović” – dat nalog da tokom sledeće nedelje počne sa popravkom nastalih oštećenja.

  “Ukoliko to ne učini grad Beograd će primeniti sankcije prema izvođaču radova predviđene ugovorom. Rok za završetak radova na popravci platoa je polovinom meseca maja. Treba imati na umu da ova vrsta radova zahteva povoljne vremenske uslove”, navodi gradski sekretar za investicije.

  Petrović navodi i da je Sekretarijat od nadzorne službe koja je kontrolisala radove zatražio izveštaj o razlozima pojave oštećenja.

  “Napominjem da radovi na platou nisu ni primljeni ni plaćeni u celosti, tako da grad Beograd nema nikakve finansijke posledice po ovom pitanju”, dodaje Petrović.

  Podsetimo, gradski menadžer Goran Vesić juče je rekao da će plato na Slaviji sanirati frima MBA “Ratko Mitrović” o svom trošku, kao i da će, ukoliko to ne bude slučaj, Sekretarijat za investicije biti obavezan i dužan da aktivira bankarsku garanciju i angažuje drugu firmu koja će to završiti.

  Izvor: N1

  Foto: N1 screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE