Srbija PRVI PUT u bordu direktora Svetske unije veletržnica

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Srbija PRVI PUT u bordu direktora Svetske unije veletržnica

  Direktorka „Veletržnice-Beograd“ Nataša Putnik izabrana je u bord direktora Svetske unije veletržnica (World Union of Wholesale Markets).

  Srbija je tako, prvi put u istoriji ove uticajne svetske asocijacije, dobila predstavnika u bordu direktora WUWM-a.

  Konferencija Svetske unije veletržnica (WUWM)  kojoj je prisustvovala i direktorka „Veletržnice-Beograd“  Nataša Putnik bila je krajem juna u Firenci (Italija). Tema konferencije je bila „Distribucija sveže hrane u svetu posle pandemije virusa kovid-19: izazovi, mogućnosti i putevi, kako osigurati elastične i održive prehrambene sisteme i dostupnost zdravoj ishrani“. Skup je okupio predstavnike veletržnica iz celog sveta, uključujući i stručnjake niza međunarodnih organizacija kao što su Ujedinjene nacije i FAO.

  Na konferenciji je potpisan Memorandum o saradnji između organizacija WUWM i UN HABITAT i usvojen akcioni plan za sprovođenje dogovorenih aktivnosti. Predsednik WUWM, Stephane Layani istakao je posebno zalaganje Nataše Putnik za realizaciju ovog najvažnijeg događaja u programu konferencije, koja je ovom prilikom imenovana i za presedavajućeg grupacije za Istočnu Evropu i Rusiju. Zajednički akcioni plan doprineće prvenstveno Srbiji razvoj projekata u oblasti od esencijalnog značaja za održavanje i podsticaj zajednice kao realizaciju mnogobrojnih ciljeva iz potpisanog Memoranduma.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE