Srebrni znak Jeleni Bulatović za izuzetan doprinos u ostvarivanju ciljeva Crvenog krsta

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Srebrni znak” Jeleni Bulatović za izuzetan doprinos u ostvarivanju ciljeva Crvenog krsta

  Upravni odbor Crvenog krsta Srbije doneo je odluku da Jeleni Bulatović, izvršnom direktoru Srpske asocijacije menadžera, dodeli visoko priznanje – Srebrni znak, za nesebično zalaganje i pomoć prilikom poplava 2014. godine i značajne rezultate u ostvarivanju zadataka i ciljeva Crvenog krsta.

  Prema rečima Vesne Milenović, generalnog sekretara Crvenog krsta Srbije, sedište Crvenog krsta veoma retko predlaže ličnosti za ovo priznanje, ali u slučaju Jelene Bulatović napravljen je izuzetak obzirom na činjenicu da je u kratkom vremenskom roku od početka poplava pristupila Crvenom krstu i ponudila bezrezervnu pomoć, pronazeći i obaveštavajući potencijalne donatore o potrebama stanovništva u poplavljenim područjima. Povezujući mogućnosti i potrebe Jelena je učinila poseban napor koji je bio očigledan svima. Zahvaljujući Jeleninom zalaganju u rad Crvenog krsta Srbije uključile su se brojne kompanije Srpske asocijacije menadžera pokazujući želju da pomognu ugroženom stanovništvu.

  „Crveni krst Srbije posebno ceni svest i shvatanje kako Jelenino tako i članova Srpske asocijacije menadžera o potrebi da se podrže organizacije poput naše, kako bismo bili što efikasiji u pomoći ljudima. Nadamo se da ćete imati puno uspeha u svom daljem radu jer što više uspeha vi budete imali imaće ga i celo naše društvo. Nadam se da će Crveni krst u Srpskoj asocijaciji menadžera i dalje imati partnera i saradnika koji prepoznaje potrebu šire zajednice i našu instituciju, na način na koji želimo da bude prepoznata“ rekla je Vesna Milenović, generalni sekretar Crvenog krsta Srbije.

  crveni-krst-jelena-bulatovic

  „Velika mi je čast što u svoje ime i ime članova SAM-a primam ovu nagradu. Ja sam te 2014. godine Crvenom krstu Srbije stavila na raspolaganje svoje kapacitete, ali to ne bih mogla da izvedem da nije bilo svih članova Srpske asocijacije menadžera, koji su na naš zajednički apel reagovali i pokazali izuzetnu posvećenost ciljevima koji su izvan poslovnog, veći od profita i usmereni isključivo na boljitak šire društvene zajednice. Za sve građane naše zemlje to su bila teška vremena, ali mislim da smo pokazali svoju humanost i da smo svi zajedno uspeli da barem malo olakšamo život građanima koji su se našli u nevolji. Ono što je nama kao Asocijaciji bilo bitno jeste da stanemo iza organizaije koja ima i kredibilitet i integritet, a to je bio Crveni krst Srbije. Ostajemo otvoreni za sva partnerstva da vam, sa kapacitetima našeg malog tima, ali i timom od  400 naših članova, pomognemo u ostvarivanju vaših ciljeva“ – naglasila je Jelena Bulatović prilikom uručenja priznanja.

  Podsećanja radi članovi Srpske asocijacije menadžera su na poziv Jelene Bulatović i tima Izvršne kancelarije, u roku od 5 dana za nastradale u poplavama 2014. godine, obezbedili 4,3 miliona eura u robi i novcu.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE