Srpska firma na Kickstarteru: Knjiga za SVAKO DETE koja menja život

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Srpska firma na Kickstarteru: Knjiga za SVAKO DETE koja menja život

  Domaći startap, Unique You Books, pokrenuo je Kickstarter kampanju da bi prikupio novčana sredstva za finalizaciju ovog projekta. Kako navode, Unique You Books veruje da je svako dete jedinstveno i da bi takve trebalo da budu i njihove knjige.

  Zato žele da ponude roditeljima, prijateljima i rođacima mogućnost da kreiraju i poruče visoko personalizovane knjige bazirane na interesovanjima, izgledu, imenu i karakternim osobinama deteta koje vole. Da bi ostvarili ovu zamisao, potrebno je da prikupe 50.000 dolara do 2. juna, a do sada je već prikupljeno više od 17.000 dolara.

  “Naš cilj jeste da napravimo knjigu u kojoj će se svako dete prepoznati. A to podrazumeva decu svih boja, decu sa smetnjama u razvoju, onu u invalidskim kolicima, decu koja nose naočare ili decu koja boluju od raka”, kaže suosnivač Ana Šuša.

  “Želimo da pomognemo roditeljima da nauče svoju decu da upoznaju, vrednuju i vole sebe, baš takve kakva su i da tokom tog procesa shvate da su svačije jedinstvene osobine vredne ljubavi i poštovanja”, dodaje suosnivač Milica Todorić.

  Novac potreban za završetak sajta

  Ana i Milica kažu da je projektu sada neophodna finansijska pomoć, kako bi se pokrile neke od trenutnih potreba. Sve priče su napisane i ilustratori su u procesu finalizacije razvoja likova. U ovoj fazi, novac je potreban za završetak Unique You Books sajta, kao i za crtanje više od 300 glavnih likova i 180.000 ilustracija.

  “Uverene smo da kada dete može da se identifikuje sa junakom knjige, svim njegovim preprekama i pobedama, mnogo lakše može da prepozna sopstveni potencijal. I ne samo to – imaće bolje mišljenje o sebi i svetu koji ga okružuje. Želimo da osnažimo decu širom sveta da otkriju, prihvate i vole sebe, baš takva kakva su”, kaže Ana.

  Knjige će biti dostupne u mekom i tvrdom povezu i namenjene su, za sada, engleskom govornom području. Korisnici će moći da biraju između više od 300 glavnih likova, 180.000 ilustracija, tri pozadine i preko 70 osobina, kako bi kreirali svoju personalizovanu priču.

  “Duboko verujemo da naše knjige deci mogu da promene živote. Bile bismo veoma zahvalne kada biste nas podržali”, zaključuje Ana Šuša.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Unique You Books

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE