Šta Vesić kaže na pitanje odakle mu "pokretna kancelarija"?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šta Vesić kaže na pitanje odakle mu “pokretna kancelarija”?

  Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da mu je vozilo koje koristi kao “pokretnu kancelariju” na korišćenje ustupio advokat Nemanja Aleksić i tvrdi da time kao javni funkcioner ne krši nijedan zakon.

  “Moj prijatelj Nemanja Aleksić, koji je advokat iz Novog Sada, iznajmio je taj kamper i ustupio mi ga da ga besplatno koristim tri meseca, pa ćemo posle toga videti da li će imati potrebe da se taj kamper i dalje koristi”, rekao je Vesić za N1.

  Vesić je prošlog vikenda objavio da će vozilom sa ispisom “Pokretna kancelarija Gorana Vesića” početi obilazak prigradskih naselja Beograda i razgovarati sa gradjanima u njihovim sredinama.

  “Poznat sam po tome da sam svakog dana među ljudima, a sada sam napravio svoju pokretnu kancelariju. To je kamper kojim svake subote i nedelje obilazim sela u okolini Beograda sa direktorima, sekretarima i predsednikom opštine. Razgovaram s ljudima i pokušavam da rešim probleme. To se narodu sviđa, ali se neće svideti neradnicima, jer će ih moj rad podsećati na to koliko ne rade ništa” naveo je Vesić tokom vikenda.

  Izvor: BIZLIfe

  Foto: Beoinfo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE