Štampajte fotografije – sačuvajte uspomene

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Štampajte fotografije – sačuvajte uspomene

  Porodični albumi prepuni su uspomena na detinjstvo, prijateljstava koja nismo sačuvali, rođendana kojih ćemo se uvek sećati. Neke od nas podsećaju i na uzbuđenje zbog novog filma koji smo stavljali u aparat, gledanje negativa i dane čekanja da fotograf izradu privede kraju.

  Danas su stvari nešto drugačije. Fotografija je digitalna i dostupna za listanje na našim ekranima. Ipak, i dalje najviše volimo njen klasičan oblik – onaj štampani. Srećom, tehnologija je napredovala pa tako svoje fotografije možemo izraditi i sami.

  Canon Zoemini je štampač džepnih dimenzija koji predstavlja vrhunski dodatak za  pametni telefon koji će vam omogućiti da brzo odštampate svoju omiljenu fotografiju. U potpunosti je prenosiv, može da stane čak i u vaš novčanik.

  Svoje fotografije možete jednostavno štampati, a možete iskoristiti i neku od inovativnih opcija. Naime putem aplikacije Canon Mini Print, dostupne i za iOS i za Android, možete dodati moderne filtere, ilustracije, pa čak i upotrebiti funkciju preklapanja kako biste napravili svojevrstan poster od malih snimaka. Potrebno je samo da budete kreativni i bez mnogo muke dolazite do interesantnog poklona, dekorativnog elementa ili još jedne uspomene koja će se naći u vašem albumu.

  Uz moderan i tanak Canon Zoemini štampaćete elegantne fotografije 2×3 inča koje će zahvaljujući Canon ZINKTM foto papiru biti otporne na cepanje i vodu.  Njegova upotreba je bez ikakvog napora – dovoljno je Bluetooth konekcijom povezati tablet ili mobilni telefon na Canon Zoemini i fotografija je za tili čas u vašim rukama.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE