Stefanović: NELEGALNI OBJEKAT na Kopaoniku će do poslednje cigle biti SRUŠEN

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Stefanović: NELEGALNI OBJEKAT na Kopaoniku će do poslednje cigle biti SRUŠEN

  Tačno godinu dana traje prebacivanje odgovornosti dva ministrastva – građevine i unutrašnjih poslova – za to što nelegalan objekat od hiljadu kvadrata na vrhu Kopaonika nije srušen, ali je danas ministar policije Nebojša Stefanović obećao da će najkasnije do kraja godine to biti učinjeno.

  „Nesporno je da je objekat nelegalan i ono što mogu da vam kažem jeste da će taj objekat do poslednje cigle biti srušen. Neće ostati trunčica od njega. Pokazaće se vladavina prava“, poručio je Stefanović, piše N1.

  On je rekao da će se poštovati sve procedure kako bi se izbegla “bilo kakva mogućnost žalbi i daljeg pravnog formalnog sudskog odugovlačenja postupka, da ne bismo mi bili izloženi nekom postupku koji bi mogao da ima i posledice po Republiku Srbiju”.

  „Verujem, ne bih da ograničavam da sad kažem biće za dva meseca pa da ne bude, pa da mi onda kažete… Hajde da kažemo do kraja godine, ali ja mislim mnogo brže, do poslednje cigle, do poslednjeg crepa taj objekat će biti srušen i uklonjen sa te lokacije“, rekao je Stefanović.

  Izvor: N1

  Foto: Youtube/Al Jazeera

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE