Švajcarci "uplovljavaju" u Boku - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Švajcarci “uplovljavaju” u Boku

Švajcarska kompanija Movenpick Hotels & Resorts zainteresovana je da od naredne sezone počne da posluje u Bokokotorskom zalivu, saopštio je njen izvršni direktor Olivier Chavy.

On je rekao za Vijesti da je kompanija zainteresovana za nekoliko projekata, odnosno postojećih hotela kojima bi upravljali, ali nije za sada mogao da govori o detaljima.

“Ovde ima divnih projekata, tu već postoji Aman rizorts, Four seasons, Orascom, One and Only i mislim da ima smisla da tu bude i Movenpick. I mi želimo da budemo deo brending strategije ovog dela Crne Gore”, rekao je Chavy.

Prema njegovim rečima, našli su dva, tri potencijalna projekta za upravljanje na primorju, a radi se o postojećim hotelima u zalivu.

“Prerano je da govorim o tome. Do kraja godine ćemo imati nešto konkretno. Ovo je sezonski posao. Vratićemo se u septembru, tako da bi naredne sezone počeli da poslujemo”, naveo je Chavy.

On je saopštio da u kompaniji vide da Crna Gora ima potencijal za njih i za turističko tržište, kao i potencijal da otvori ovaj deo Balkana.

Movenpick ima 85 otvorenih hotela i 38 hotela u izgradnji, naveo je Chavy, koji je prošle sedmice boravio u Crnoj Gori i sa predstavnicima Vlade razgovarao o mogućnostima poslovanja u toj zemlji.

Izvor: Seebiz

Foto: Pixabay

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE