SVETI STEFAN neće raditi ovog leta, radnici poslati na odmor

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  SVETI STEFAN neće raditi ovog leta, radnici poslati na odmor

  Kompanija Aman koja upravlja elitnim hotelskim kompleksom, grad hotelom “Sveti Stefan” i Vilom Miločer. naverovatnije neće ovog leta raditi, a radnici su upućeni na odmor.

  To je više zaposlenih saopštilo redakciji “Vijesti” da im je predočeno na sastanku koji su juče imali, ali da će u toku od deset dana dobiti više informacija vezano za ovogodišnju sezonu.

  Ovakve informacije „Vijesti“ nisu mogle da provere u kompaniji “Adriatic properties“ koja je zakupac hotelskog kompleksa Sveti Stefan–Miločer, a izvršni direktor Goran Bencn nije odgovarao na pozive i sms poruke.

  Radnicima je navodno rečeno da nađu drugi posao i da će za njih više od stotinu biti raskinuti ugovori.

  Da bi Aman koji od 2007. od kada je kompanija naturalizovanog Crnogorca, grškog biznismena Petrosa Statisa, od državnih hotelskih kompanija “HG Budvanska rivijera“ i HTP Miločer u četvorodecenijski zakup dobila najveći turistički brend, mogao da napusti Crnu Goru, krajem aprila je najavio šef države Milo Đukanović.

  Đukanović je rekao tada je razgovarao sa turističkim investitorima u Crnoj Gori kao i da je od njih čuo “zaprepašćenje i strah od onoga šta su videli posredstvom televizijskih kamera sa Miločera i Svetog Stefana”.

  Kraljičina plaža je bila više od deceniju potpuno zatvorena za građane

  Izvor: Vijesti

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE