Tim bilding nije prošlost - Gorski Hotel & Spa kreira budućnost

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tim bilding nije prošlost – Gorski Hotel & Spa kreira budućnost

  Promene koje su se dogodile u čitavom svetu izmenile su način funkcionisanja svih aspekata našeg života. Na neke stvari smo se navikli lakše, na neke teže, ali nedavna vest da su kongresi i poslovni skupovi dozvoljeni donela nam je nalet pokretačke energije.

  Zato ponovo pričamo o poslovnim putovanja i tim bildinzima. Oni nam donose radost, povezivanje i bolje rezultate. Važno je samo pronaći bezbedno mesto i pouzdane partnere.

  Prepoznajući važnost svega navedenog, u hotelu Gorski posvetili su se svim detaljima koji će nam omogućiti da radimo ono što volimo i pružiti nam mogućnost bezbednih i inovativnih poslovnih okupljanja.

  Kongresni centar hotela Gorski otvoren je neposredno pre pandemije, tako da je i dalje potpuno nov i nepravedno nedovoljno korišćen. Ovaj kongresni centar pomerio je granice svega do sada viđenog na Kopaoniku, a definitivno i u celokupnoj MICE industriji. Najviši estetski standardi i najkvalitetniji materijali – podrazumevaju se, kao i u celom hotelu, ali ono što Gorski kongresni centar najviše izdvaja jesu tehničke mogućnosti. Sve sale poseduju Creston Air Media uređaje, pa je povezivanje na platno sa bilo kog uređaja veoma lako i garantuje besprekoran tok prezentacije. Najveća sala ima Audac audio-sistem poslednje generacije, te imate garanciju da će vaša poruka biti preneta jasno i glasno svim učesnicima, bilo da su oni prisutni uživo ili virtuelno.

  Najveća sala ima površinu od 410 kvadratnih metara, sa mogućnošću pregrađivanja zvučno izolovanim zidom i stvaranjem dve manje sale. Ona predstavlja idealan spoj prirode i modernosti. U detaljima od drveta smeštena je najmodernija tehnička oprema sa „tačped” centralizovanim upravljanjem. Ova sala, simbolično nazvana „Gorski izvor”, kruna je kongresnog centra i moguće je adaptirati je u više različitih postavki.

  Manje sale idealne su za održavanje radionica, sastanaka i video-konferencija. I pre nastanka hibridnih događaja i masovnog prelaska na onlajn sastanke, u Gorskom su namenili jednu salu isključivo za ove potrebe i opremili je tako da je najbolji kvalitet video-konferencija zagarantovan.

  Još jedna jedinstvenost kongresnog centra u hotelu Gorski jeste stilski besprekorno uređen i veoma praktičan foaje. Sa velikim šankom i satelitskom kuhinjom, foaje predstavlja savršeno mesto susreta, predaha i pruža veliki broj mogućnosti. Od organizovanja pauza za kafu do koktela, ovaj prostor možete iskoristiti kako vam je volja, jer će se tim hotela Gorski potruditi da ispuni svaku vašu želju. Osim toga, moguće je terasu lobi bara, koja je cele zime na glasu kao najlepše mesto na Kopaoniku, iskoristiti za organizaciju pauza za kafu, posluženja i koktela. Time ste vašem timu osigurali boravak na čistom, svežem vazduhu sa opuštajućim pogledom na vrhove „Srebrne planine” i nesvakidašnje iskustvo luksuza.

  Izaberite rad iz kongresnog centra, u kombinaciji sa aktivnostima u prirodi koje će vas razgaliti i približiti, poput vožnje kvadova, jahanja konja ili streličarstva. Proverite najbolje uslove za vikend tim bilding paket ili priuštite svom timu beg u gorski raj u toku radne nedelje, podignite elan i unapredite poslovne performanse spajajući zabavu i posao. Gorski Hotel & Spa ima već spremne pakete sa raznim pogodnostima i aktivnostima, ali su veoma otvoreni i spremni i da saslušaju vaše potrebe, te naprave ponudu koja je skrojena po njima.

  Iskoristite sve prednosti koje vam nudi Kopaonik kao destinacija i Gorski kao partner. Provedite većinu vremena upoznajući prirodu nacionalnog parka. Možete da izaberete aktivnosti koje će vam podići adrenalin i pomoći da se osećate ponovo aktivnim, kao što su vožnja kvadovima ili safari vozilima. Možete razvijati takmičarski duh i individualne sposobnosti streličarstvom, ili igrama orijentiringa, koje vas vode ka zajedničkom cilju uz niz zadataka koje možete rešiti samo uz pomoć kolega. Procenite šta je vašem timu najpotrebnije, a tim Gorskog će sve organizovati za vas.

  Neizostavan deo ponude i ono što je mnogima omiljeno u vezi sa Gorskim jeste spa i velnes centar. Relaksirajuće dejstvo plivanja, sauna, masaža i uopšte provođenja vremena u ugađanju sebi opšte je poznato. Zamislite koliko će se cenjeno i zahvalno osećati svi članovi vašeg tima nakon što im, posle zabavnih igrica na nezagađenom vazduhu, priuštite i veče provedeno u spa centru. Priroda, bliskost, zabava, ali i vreme za sebe – sve što je najvažnije za blagostanje nalazi vam se na raspolaganju.

  Ukoliko, ipak, želite da preskočite okupljanje ove godine, imamo rešenje kako da uprkos razdvojenosti održite motivaciju među zaposlenima. Preusmerite energiju i sredstva koje biste uložili u tim bilding putovanje. Izaberite odgovarajući paket iz ponude za individualne boravke i poklonite ga svojim zaposlenima. Neka svaki član tima zna da ga cenite i vidite njegovu lojalnost, koja se sada vrednuje više nego ikada.

  Blagodet prirode je nenadoknadiva suplementima, a njena moć je, kao i moć timskog rada, beskrajna. Zato iskoristite prirodno okruženje da se ponovo povežete sa svojim timom nakon perioda izolacije i rada od kuće. Pokažite da ste i dalje tu jedni za druge, jer su izazovi sa kojima se nosimo veliki ali prebrodivi.

  Izvor: BIZLife magazin

  Foto: Gorski

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE