Tri razloga zbog kojih ćete izabrati ovaj pametni sat

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tri razloga zbog kojih ćete izabrati ovaj pametni sat

  Trajanje baterije do 25 dana, više od 100 režima za trening, kao i mogućnost sveobuhvatan pregled vašeg zdravlja samo su neke od funkcija HONOR Watch GSP Pro pametnog sata.

  Iako namenjen modernim avanturistima i ljudima koji se ne ustručavaju da istraže nepoznate predele, jer je izrađen da izdrži najveće moguće napore što je i potvrđeno na čak 14 testova izdržljivosti MIL-STD-810G, HONOR Watch GSP Pro pametni sat je mnogo više od toga.

   

  Održavanje avantura na pravom putu

   

  HONOR Watch GSP Pro nije samo otporan na niski pritisak, visoku i nisku temperarturu, sunčevo zračenje, kišu, vlagu, pesak, prašinu, duboku vodu, kao i udarce, već i na vibracije. Njegov visokoprecizni dvostruki satelitski sistem donosi bezbrižnost na izazovnim putevima svojom funkcijom “Route back”, a imate mogućniost uvida u u tačno vreme izlaska i zalaska sunca i meseca, faza plima i nagle promene vremena.

  Ovaj sat koji dolazi u tri boje, Charcoal Black, Marl White i Camo Blue poseduje bateriju koja može trajati do 25 dana u standardnim uslovima. Čak i sa uključenim GPS režimom na otvorenom, i dalje može trajati do 100 sati.

  Tako da ga skoro mesec dana možete koristiti bez brige o trajanju baterije iako će vam ovaj uređaj u tom periodu kontinuirano pratiti puls, omogućavati da primate odgovarate na pozive, pogledate notifikacije, šlušate muziku…

  To nije sve – HONOR Watch GSP Pro pomoću svojih funkcija prati sve parametre koji su bitni za vaše zdravlje poput praćenja pulsa i sna, merenja nivoa kiseonika u krvi i stresa.

  Ovaj uređaj poseduje TruSleep™ tehnologija za praćenje sna visokog nivoa koja prati obrasce i beleži one periode tokom kojih je prepoznala da ste slabije spavali na osnovu ostalih zdravstvenih parametara te će vam na osnovu toga dati preporuke kako da vam san bude kvalitetniji, odnosno kako da se što više odmorite. Zahvaljujući TruSeen™ 4.0 monitoru pratićete puls, SpO2 Monitor će vam meriti nivo kiseonika u krvi.

  Pored toga što nudi kompletan pregled zdravlja, HONOR Watch GS Pro ima čak 18 profesionalnih režima treninga poput trčanja, planinarenja, boksa, skijanja, raznih fitnes aktivnosti, kao i 85 prilagođenih režima treninga koji vam pomažu da ostanete aktivni i angažovani te će svakodnevno vežbanje biti lakše neko ikad.

  Pomoću ovih režima svakog dana naći ćete vremena za vežbanje koje je lakše nego ikada, a ovaj sat možete pronaći u prodaji u svim ovlašćenim radnjama, kao i MTS i Telenor poslovnicama.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Honor

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE