Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

TV PREPORUKA: Veliko finale “Jutro će promeniti sve”

JUTRO ĆE PROMENITI SVE – POSLEDNJA EPIZODA

Od 23.00 na prvom programu RTS-a. Veliko finale domaće serije koja je stekla veliku popularnost. Poslednja epizoda priče koja nam se ušunjala u živote, priče o Filipu, Ljubi,  Anđeli,  Saši… Kraj i poruka “Biću dobro”.

NEIZBEŽNI PORAZ MISTERA I PITA

Od 22.12 na trećem programu RTS-a. Priča o dvojici dečaka iz Bruklina koji su prepušteni sami sebi.

Kada njegovu majku odvede policija Bruklina, 14-godišnji Mister pokušava da nađe hranu i izbegne socijalne službe, sa još jednim napuštenim detetom, devetogodišnjim Pitom.

Uloge: Skajlan Bruks, Etan Dison, Džordin Sparks. Režija: Džordž Tilma Džunior.

PARTNERI U ZLOČINU

Od 21.00 na TV 02. Detektiv iz malog grada angažovan je na veoma važnom slučaju kidnapovanja gde mora da sarađuje sa FBI agentom, koja je igrom slučaja njegova bivša žena.

 

Uloge: Rutger Hauer, Polina Poriškova, Endru Dolan Režija: Dženifer Voren

ODMETNICI I ANĐELI

Od 23.00 na Radio-televiziji Vojvodine. 

Kada Henri, iskusan odmetnik, povede svoju bandu ubica i razbojnika u riskantnu pljačku banke, očekuje da će svima njima osigurati finansijsku slobodu i priliku za novi život južno od meksičke granice.

Nažalost, postaje previše krvavo, pa su prisiljeni da ubiju i jednog američkog šerifa. Nakon što im ucene glave na najveću svotu u istoriji američkog zapada, oni se probijaju na jug kroz opasan teren. Polumrtvi i bez konja, hrane i vode, konačno nailaze na udaljenu kuću Džordža Tildona, njegove žene i dveju kćeri.

Bez drugih opcija, banda se skloni preko noći pre prelaska granice, uzevši porodicu za taoce. Sledi zastrašujući tok događaja, otkrivaju se porodične tajne, formiraju se neočekivane veze, a Henri se suočava s neobičnom i neočekivanom prilikom za iskupljenje.

Režija: Dž.T. Molner.  Glavne uloge: Luk Vilson, Čed Majkl Marej, Frančeska Istvud, Teri Polo, Fransis Fišer, Medison Biti, Ben Brauder.

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE