U Fijatu ponovo akcija STARO ZA NOVO

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  U Fijatu ponovo akcija STARO ZA NOVO

  Domaća fabrika Fijat Krajsler automobili Kragujevac ove nedelje započinje akciju recikliranja starih i dotrajalih vozila, a uslov je kupovina novog vozila.

  Igor Ševo komericajlni direktor fabrike FCA rekao je gostujući u Dnevniku RTS da je od samog osnivanja kompanije u Srbiji i ponude sa mogućnošću recikliranja, reciklirano je preko 15.000 starih automobila i zamenjeni su sa novim Fijatovim automobilima.

  “S tim u vezi potrebno je i reći da na svako novo prodato vozilo u Srbiji ide šest polovnih automobila koji su preko 80 posto stariji od 10 godina”, kaže Ševo.

  Imaju, kažu, ponudu koja se nastavlja, “fijat 500L” u paketima opreme “sport” i “kros” gde je benefit 2.200 evra.

  “Potrebno je da je vozilo u ispravnom stanju, ne mora biti registrovano. Jako je bitno da je vozilo na vlasnika ili da ta osoba koja želi da uđe u proces reciklaže ima dozvolu vlasnika”, napominje Ševo.

  Navodi da su tradicionalno u “Nedelji čuda” i poziva sve da posete prodajne salone.

  “Već smo krenuli sa elektrifikovanim vozilima, sa mikro i majld hibridima i nastavljamo sa plag-in hibridima i do kraja godine očekujemo potpuno električni automobil. Subvencije države idu za potpuno električni automobil 5.000 evra, za plag-in hibrid 3.500 evra i za hibrid 2.500 evra”, zaključio je Ševo.

  Izvor: RTS

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE