U ovom gradu betoniranje trim staze radiće firma za popravku računara

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  U ovom gradu betoniranje trim staze radiće firma za popravku računara

  Zemljane radove i betoniranje trim staze u spomen parku Čačalica i ergeli “Ljubičevo” u Požarevcu radiće preduzeće koje se bavi popravkom računara i periferne računarske opreme, navodi se u odluci o javnoj nabavci koju je raspisao grad Požarevac.

  Gradska uprava Požarevca raspisala je javnu nabavku, a preduzeće “3M Elektronik” iz tog grada izabrano je kao najpovoljniji ponudjač i sa njim je zaključen ugovor, navodi se na gradskom sajtu.

  Ponuda preduzeća “Biodekor doo”, u čijem je delokrugu hortikultura i dekoracija, odbijena je jer nisu dostavljena sredstva finansijskog obezbedjenja.

  Kriterijum za dodelu ugovora je najniža ponuđena cena, a procenjena vrednost radova je 416.666 dinara bez poreza na dodatu vrednost (PDV).

  U opisu i vrsti radova stoji da je “potrebno iskopati zemlju za temelje, betoniranje temeljnih stopa, nabavka mrvljene cigle za trim stazu, prevoz mrvljene cigle, nasipanje trim staze i nabijanje”.

  Radovi se izvode na Čačalici i ergeli “Ljubičevo” i na svakoj lokaciji se radi po devet temelja za fitnes sprave.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  • Milutin

   pre dve godine, za organizaciju Ljubicevskih konjickih igara, angazovana je firma osnovana samo mesec dana pre toga... pa nikome dlaka sa glave nije falila. Eh da, a jedan od bendova koji su nastupali tada na centralnom gradskom trgu je bend rodjaka tadasnjeg zamenika gradonacelnika...

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE