Udruženje poslovnih konsultanata Srbije izabralo novo rukovodstvo

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Udruženje poslovnih konsultanata Srbije izabralo novo rukovodstvo

  Udruženje poslovnih konsultanata Srbije (UPKS) saopštilo je danas da je na redovnoj izbornoj skupštini za predsednicu Upravnog odbora izabralo Aleksandru Hristov, direktorku Hristov consultinga, a za predsednika skupštine samostalnog konsultanta Daniela Tavčioskog.

  Hristov, koja je u prošlom sazivu obavljala funkciju predsednice Skupštine UPKS, istakla je da su ciljevi novog rukovodstva nastavak promovisanja vrednosti UPKS i šansi koje ono pruža, motivisanje većeg broja konsultanata da se pridruže udruženju, kao i ostvarivanje punopravnog članstva u Međunarodnom veću udruženja poslovnih konsultanata (ICMCI), navedeno je u saopštenju.

  “Udruženje je za 10 godina postojanja uspevalo da okuplja ljude od integriteta, da se održi kao organizacija koja je pridruženi član ICMCI krovne organizacije, koja okuplja poslovne konsultante u 50 zemalja, i predstavlja garanciju kvaliteta u pružanju usluga klijentima”, navela je Hristov.

  Novi predsednik skupštine UPKS Daniel Tavčioski ocenio je da  postojanje ovakvog profesionalnog udruženja, koje čuva standarde angažovanja, omogućava da profesija konsultanta bude regulisana i institucionalizovana.

  Na sednici Skupštine UPKS, za dvogodišnji mandat članova UO izabrani su Andrija Gencel, samostalni konsultant, Dario Daničić, direktor Intema consultinga iz Beograda, Borislav Čubrilo, direktor BUS Computers iz Kikinde i Ljubiša Petrović, direktor agencije Smart Management Solutions.

  Članovi Nadzornog odbora su Aleksandra Vladisavljević, direktorka konsultantske kuće BIZZ, Iboja Farkaš, direktorka OR iz Novog Sada i Vladimir Pandurov, direktor agencije EU projekti.

  Udruženje poslovnih konsultanata Srbije je pridruženi član Međunarodnog veća udruženja poslovnih konsultanata ICMCI, globalne organizacije koja okuplja najistaknutija udruženja poslovnih konsultanata širom sveta i dodeljuje CMC sertifikate koji su jedini međunarodno priznati brend namenjen individualnim poslovnim savetnicima.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE