UFDS postao partner svetske organizacije profesionalaca iz oblasti finansija

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  UFDS postao partner svetske organizacije profesionalaca iz oblasti finansija

  Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS) potpisalo je Memorandum o saradnji sa najvećom svetskom organizacijom profesionalaca iz oblasti finansija.

  Potpisivanjem Memoranduma između UFDS i International FP&A Board-a, UFDS je postao regionalni partner ovog prestižnog udruženja koje ima predstavništva u svim najvećim finansijskim centrima – London, Njujork, Cirih Frakfurt, Sidnej, Šangaj…

  Ogranci ovog udruženja prisutni su u 27 gradova i 16 zemalja Evrope, Bliskog Istoka, Azije, Australije i Severne Amerike i okupljaju hiljade najviđenijih seniora iz finansijskog sveta, navodi se u saopštenju.

  Svi postojeći i budući članovi UFDS-a i FPH-a automatski postaju i deo ove najveće svetske organizacije iz domena finansija i imaće pristup svim edukativnim materijalima, seminarima i događajima FP&A Boarda.

  Takođe, clanovi UFDS I FPH će imati mogućnost da se uključe u rad raznih internacionalnih komiteta FP&A Boarda, poput komiteta za “Artrifical Inteligence”, Komiteta za “Robotics in finance” i mnogih drugih.

  “Na ovaj način smo stavili Beograd i Srbiju na finansijsku mapu sveta i drago mi je što će se naši članovi naći u prestiznom društvu svojih kolega iz gradova poput Londona, Pariza, Njujorka ili Sidneja. Ovom saradnjom smo dobili i regionalnu ulogu jer je UFDS postao partnerska organizacija International FP&A Boarda za prostor citave Centralne i istočne Evrope. Ovo je ujedno potvrda napornog rada i strateskog pravca koji smo Upravni odbor, Leadrship tim udruženja i ja zauzeli i vodili naše Udruženje tokom prethodnih sedam godina”, istakao je Milan Bukumirović, Predsednik UFDS, povodom potpisivanja sporazuma sa FP&A Board.

  Kada se na jednom mestu nađu svi finansijski profesionalci i deljenjem umnože znanje i iskustvo, najveća snaga networkinga ogleda se baš u takvim poduhvatima, ističe se u saopštenju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE