United Media KUPILA list i portal Danas

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  United Media KUPILA list i portal Danas

  Kompanija Junajted medija (United Media) saopštila je da je postala novi vlasnik dnevnog lista i portala Danas.

  “Nakon odobrenja nadležnih regulatornih tela, kompaniji je odobreno preuzimanje Danasa, dnevnih novina koje izlaze od 1997. godine. To je prvo štampano izdanje iz Srbije koje će se naći u portfoliu kompanije Junajted medija, u okviru koje posluje 45 televizija od čega pet sa nacionalnom frekvencijom, 15 portala, kao i magazini i radio stanice”, navela je kompanija u saopštenju.

  Izvršna direktorka Junajted medija Aleksandra Subotić rekla je da list Danas duže od dve decenije u Srbiji odoleva svim pritiscima i da je “primer kontinuiranog profesionalnog i nezavisnog novinarstva”.

  Dodala je da će kao novi vlasnik nastaviti da razvijaju kako štampano izdanje, tako i sajt Danasa, ali će se truditi i da omoguće da “tako kvalitetan sadržaj” dođe do što šire čitalačke publike.

  Kompanija Junajted medija, čije sedište je u Luksemburgu, godinama posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj a nedavno se proširala na teritoriju Bugarske.

  Ukupno zapošljava 2.600 ljudi.

  U okviru kompanije u Srbiji posluju televizija i portal N1, televizija Nova S, portal nova.rs, Sport Klub, Grand produkcija, dečje televizije Pikaboo i Vavoom, muzički kanal Iđ, Cinemania, Lov i ribolov i naučna televizija Brainz.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE