#UticajnOdgovorno - Adora Living Solutions: "Jednake mogućnosti za sve"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  #UticajnOdgovorno – Adora Living Solutions: “Jednake mogućnosti za sve”

  Makedonski investitori – Adora Living Solutions, zajedno sa projektom „21st Century Zlatibor, Residence Spa & Wellness”, bili su glavni partneri (donatori) Fondacije „Novak Đoković” na projektu u okviru koga su punu pažnju posvetili najvrednijem delu našeg društva – deci.

  „Zahvalni smo Fondaciji ’Novak Đoković’ što nas je prepoznala kao partnere koji dele isti sistem vrednosti. Pružena nam je šansa da ostvarimo cilj jednakih mogućnosti za sve, pomognemo preko 100 porodica, vratimo im veru i razlog da grade svoju budućnost u selu Ljubiš. Ovaj projekat je nastavak naše duboko urezane korporativne tradicije da uvek vraćamo nešto korisno sredinama u kojima imamo poslovne projekte. Smatram da se stvarni uspeh kompanija meri kroz kvalitet društva koji one uspevaju stvoriti u sredini gde deluju”, navodi Duško Čifliganec, direktor kompanije Adora Living Solutions.

  U selu Ljubiš, nedaleko od Zlatibora, i okolnim selima živi stotinak mališana bez odgovarajućih uslova za sticanje predškolskog obrazovanja, a adaptacijom objekta u vrtić deca su dobila šansu da ostanu i odrastaju u svom rodnom mestu.

  Ovo selo je i rodno mesto našeg slavnog pesnika Ljubivoja Ršumovića, po kome je vrtić i dobio naziv.

  Vrtić je otvoren za rad krajem maja 2021. godine, zahvaljujući partnerstvu sa Fondacijom „Novak Đoković”, ali ovo nije ni početak ni kraj humanitarnog rada Adora Business grupe.

  Adora Living Solutions je deo makedonske kompanije Adora Business Group, koja svojim bliskim komšijama iz Srbije prenosi svoje iskustvo od 20 godina rada u građevinskim inovativnim rešenjima koja prate najmodernije trendove u oblasti visokogradnje. Do sada su izgradili preko 400.000 m2, odnosno 3500 visokokvalitetnih domova i luksuznih poslovnih objekata, u kojima živi i radi preko 13.000 ljudi. U Makedoniji, paralelno sa tekućim aktivnostima u podršci, ova kompanija je do sada donirala preko pet miliona evra putem sopstvene fondacije „Prof. dr Vančo Čifliganec” kao podršku sportu, nauci i stipendiranju studenata. Trenutno grade i starački dom sa kapacitetom od 160 ljudi, ali se izdvajaju i donacijama spomenika od kulturnog i turističkog značaja (spomenik „Hvatač krsta”, Ohrid) i duhovnim ustanovama (pravoslavni hram Svetog Jovana Krstitelja u naselju Aerodrom, Skoplje).

  Prvi projekat u Srbiji grade na Zlatiboru, gde se posebno ističu po kvalitetu gradnje i profitabilnom modelu povratka uložene investicije: „21 Century Zlatibor, Residence Spa & Wellness”, u blizini samog centra Zlatibora, a ipak na mirnom, tihom mestu, u Krfskoj ulici. Ovde se ne radi samo o klasičnom kompleksu kojim se definiše planinski hedonizam – ovaj projekat redefiniše biznis model, kupci nekretnine imaju mogućnost povratka investicije, kao i kompletnu podršku oko održavanja i izdavanja apartmana.

  Izvor: BIZlife magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE