"Uvodi se obavezno služenje rijaliti programa"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Uvodi se obavezno služenje rijaliti programa”

  Prođe i poslednji vikend u avgustu, leto se batrga, a početak školske godine lupa na vrata, hoće da ih razvali. Još nedelju dana do početka, još nedelju dana za pripreme. Knjige, školski pribor, garderoba… mnogi kućni budžeti biće urušeni, baš kao potporni zid na Koridoru 10. Samo polako, dišite duboko i budite strpljivi, očekuje se dugo najavljivano povećanje penzija (od novembra), bake i deke će popunjavati vaše finansijske rupe. Posle svega, roditelji i njihovi novčanici će se osećati kao voćni sok – isceđeno.

  Proteklog vikenda pisalo se i komentarisalo o posledicama najavljivanog vraćanja obaveznog služenja vojnog roka, kao i o pripremama za početak novih sezona rijaliti programa. Govoreći o “Zadruzi 2” Mitrović kao da je opisao Srbiju. Čule su se reči i sintagme poput “imaginarijum”, “sociološki eksperiment” i “najveći televizijski projekat”. Kada se sve sabere, postavlja se legitimno pitanje, hoće li “septembarce” dočekati ovakva sudbina: Srbija priprema uvođenje obaveznog služenja rijaliti programa u trajanju od tri meseca ili pola godine. Rijaliti regruti će moći da odaberu da li će osnovnu obuku pohađati u “Parovima”, “Zadruzi” ili “Farmi”.

  Kada smo već kod kamera i spektakularnih istorijskih projekata, proteklog vikenda ponovo je u centru pažnje bio nadaleko čuven (iako još nije prikazan) film Lazara Ristovskog “Kralj Petar Prvi”. Ristovski je pre dve nedelje objasnio šta je mislio kada je rekao da je film snimljen zahvaljujući podršci predsednika Vučića. “Mi smo dobili pare na konkursu. Legalno. Ali to su male pare, nismo mogli sa tim da snimimo film. Podrška države se ogleda u tome da je predsednik Vučić razgovarao sa RTS-om i onda je RTS morao da učestvuje u projektu“. Čini se da bi Ristovskom bilo bolje da više ne objašnjava i ne brani predsednika, pošto je organizacija Transparentnost Srbija zbog njegove izjave potegla i pitanje zloupotrebe položaja. Usledio je i odgovor direktora RTS-a Dragana Bujoševića.

  Posle svega, ostaje nam da se nadamo da se kralj Petar Prvi od muke neće povampiriti i ući u “Zadrugu 2”.

  Srećan ponedeljak, svima koji slave!

  Izvor: BIZLife

  Foto: pink screeenshot

  Piše: Bojana Milovanović

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE