Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Uz slogu i boje, do najlepše zgrade

Zahvaljujući akciji koju treću godinu zaredom organizuje Roma Company, stanari 59 stambenih zajednica u Beogradu i Obrenovcu renoviraće svoje zgrade.

Inspirisani timskim duhom i zajedništvom, Roma Company i ove godine subvencioniše sa 50% nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica. Uz slogan „Ko kreči, kuću leči“, počinje sređivanje hodnika i ulaza 56 stambenih zajednica sa 12 beogradskih opština: Borča, Čukarica, Krnjača, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Stari Grad, Voždovac, Vračar, Zemun i Zvezdara, kao i 3 stambene zajednice sa opštine Obrenovac.

“Već treću godinu zaredom ovim projektom želimo da ukažemo, ojačamo i održimo svest ljudi prema svojoj okolini. Zaista sam ponosan što naš trud i rad, koji ulažemo da sredimo ulaze u Beogradu, daje rezultate i što iz godine u godinu imamo sve veči broj sređenih ulaza. Nadam se da će ovaj naš mali doprinos, u vidu poklanjanja polovine neophodnog materijala, doprineti tome da stanari i upravnici zgrada udahnu vedrinu i sjaj, povrate svežinu i čistotu ulaza, kako bi naš grad izgledao bolje, a samim tim i život u njemu“, izjavio je Milan Nestorović iz Roma Company.

U želji da saradnja sa stambenim zajednicama i stanarima bude trajna i u obostranom interesu, upravnici svih Stambenih zajednica koje su se prijavili za subvenciju, dobili su na poklon i lojalti karticu “MOJA ZGRADA”, koja omogućava da po završetku krečenja ulaza svi stanari imaju popust u prodavnicama Roma company i za materijal za sređivanje sopstvenih stanova.

 

Izvor: BIZLife

Foto: Roma Company

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE