Uzbudljivom programu nema kraja

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Uzbudljivom programu nema kraja

  Još jedna prava jesenja nedelja je pred nama, pa je tako idealno rešenje da hladne večeri provedete u toplom domu sa svojim najbližima. Međutim, porodična okupljanja oko televizora često podrazumevaju i sitne rasprave oko izbora kanala, ali da biste to uspešno izbegli, mi vam preporučujemo filmove u kojima ćete svi uživati.

  Radnu nedelju možete završiti sa osmehom na licu gledajući komediju „Margo na venčanju” koja se emituje u petak  u 21h na kanalu Film Box Premium. Margo i njen sin Klod odlaze sa Menhetna u porodičnu kuću na Long Ajlandu, u kojoj žive njena sestra Polin, ali i Malkolm, zgubidan za kog će se Polin udati i to ispod drveta koje već dugo smeta komšijama i kog svi žele da se reše. Sledi žustra porodična drama između sestara, u koju je neželjeno uključen i Klod. Margo otvoreno ne podnosi Malkolma i daje sve od sebe da ga se otarasi, noseći se istovremeno sa sopstvenim bračnim nedaćama. Ljudi su okrutni, kako izvan – tako i unutar porodice. Ima li skloništa za Margo ili Polin?

  I subota je rezervisana za zabavu na Film Box Extra kanalu, pa tako u 21h možete ispratiti porodičnu komediju i dramu “Hlor” u kojoj porodica iz predgrađa pokušava da sačuva život na visokoj nozi u preterano materijalističkom društvu Nove Engleske. Kada klimakterična supruga gurne svog nesposobnog muža u ekstremno loš posao s nekretninama, opstanak porodice doveden je u pitanje.

  Ni nedelja bez smeha nije prava nedelja, tako da vam preporučujemo da u 21h odgledate još jednu komediju “Glumice” na kanalu Film Box Stars. Marcelline je glumica. Ima 40 godina, sama je i nema dece. Počinju probe do predstave „Mesec u državi” po Turgjenjevu. Režiser spektakla divi se njoj i obećava da će da je usreći. Nažalost ne ide baš sve po planu. Denis pretstavlja nju svojoj asistentkinji – Nathalie. Pre 20 godina one su išle zajedno u Pozorišnu Akademiju. Nathlie priča kako morala da odustane od glume zbog muža i dece. Mercelline i Nathalie gledaju u sebe kao u ogledalu, vide u drugoj osobi život koji nemaju  i maštanja od koji ne mogu da odustanu. Njihov sastanak je prvi u nizu šokova  koji će prevrnuti Marcellinin život naopačke.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE