Velika humanitarna dečja uskršnja farbaonica u Tempo hipermarketima

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Velika humanitarna dečja uskršnja farbaonica u Tempo hipermarketima

  Uskrs je omiljeni praznik mališana ne samo zbog toga što mogu da se takmiče ko ima najjače jaje, već zato što mogu i da ukrašavaju uskršnja jaja svojim crtežima omiljenim crtanih junaka. i superheroja.

  Da ovaj vikend bude jedan pravi mali festival uskršnje kreativnosti i humanosti pobrinuli su se Crveni krst i Tempo hipermarketi, u čijim će se prodavnicama tokom subote i nedelje 31. marta i 01. aprila od 12 do 15 časova organizovati „Humanitarna uskršnja farbaonica“.

  Svi mališani koji dođu, moći će da se druže, zabave, i zajedno farbaju svoja uskršnja jaja od stiropora koja će nakon toga biti prodavana, a sav prikupljeni novac biće doniran Crvenom krstu za oporavak njihovih vršnjaka.

  „Uskrsu se tradicionalno najviše raduju deca, a želeli smo da ove godine svim mališanima ulepšamo i dane pred praznik. Ovaj Uskrs u Tempo hipermarketima obeležiće vršnjačka solidarnost i kreativnost, a sigurni smo da će to uz humanitarnu pomoć koja će biti sakupljena doneti i osmeh na lica svim dečacima i devojčicama kojima će Crveni krst nameniti ovu donaciju“, izjavila je Marija Dimitrijević, marketing manadžerka Tempo hipermarketa.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE