Veliki konkurs RGZ za zapošljavanje: 321 mesto - ko može da se prijavi?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Veliki konkurs RGZ za zapošljavanje: 321 mesto – ko može da se prijavi?

  Republički geodetski zavod (RGZ) objavio je da je Vlada Srbije dala saglasnost da ta institucija otvori konkurs za stalno zapošljavanje stručnih kadrova.

  Očekuje se da će konkurs za zapošljavanje 321 stručnjaka biti oglašen tokom sledeće nedelje.

  Tražiće se 217 osoba sa visokom stručnom spremom, a biće oglašeno i 37 radnih mesta koja zahtevaju višu stručnu spremu i 67 radnih mesta sa srednjom stručnom spremom.

  U RGZ smatraju da će konkurs biti prilika za mnoge mlade inženjere geodezije, informatike i diplomirane pravnike da konkurišu za radna mesta u državnoj instituciji koja prednjači na polju digitalizacije.

  Podseća se da je u poslednje dve godine RGZ omogućio stalno zaposlenje za 455 mladih stručnjaka iz različitih tehničkih oblasti i na taj način smanjio prosečnu starost svojih zaposlenih, koja je bila izrazito visoka, čak 55 godina.

  Podmladjivanjem kadra RGZ obezbedio je transfer znanja i iskustva sa starijih kolega na mladje i obezbedio kadar sa višim stepenom informatičkih znanja.

  Novim konkursom RGZ očekuje da ostvari značajno pojačanje kadrova u službama za katastar nepokretnosti i na taj način efikasnije i brže odgovori na sve zahteve gradjana, navedeno je u saopštenju.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE