Veliki mesečni HOROSKOP za mart 2021.

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Veliki mesečni HOROSKOP za mart 2021.

  Piše: Darija Basta, astrolog

  Dobrodošli u mesec mart i sezonu saosećajnog zodijačkog znaka ribe!

  Samo dan pred početak ove sezone, 17. februara desio se vrlo zanimljiv planetarni aspekt. Progresivni Uran ( koektiv, revolucionarne ideje, preokreti, humanitarizam), i dalje stacioniran u stabilnom sazvežđu Bika našao se u nezgodnom kvadratu sa striktnim Saturnom (autoritet, ograničenja, disciplina, lekcije), koji je naravno od ove godine u originalnoj Vodoliji.

  Tu dolazimo baš do Vas, drage Ribe: Ovaj kvadrat Urana i Saturna “napao” je Vašu Treću Kuću (Komunkacije) i Dvanaestu Kuću ( Podsvesti), dakle pravili ste “veliko spremanje duše” u domenu dubokog razumevanja svojih poprilično velikih emocionalnih potreba i analizirali koliko daleko one idu. Za ovo je bilo potrebno mnogo introspekcije i iskrenosti sa samim sobom, ali ključno pitanje je – Da li ste ovo zapravo iskomunicirali sa nekim? Ovakav aspekt nosi sa sobom lekciju otvaranja i zrele verbalizacije unutrašnjih potreba kako biste se bolje povezali sa partnerom i okolinom, a šta je osnovni uslov za ovo..? Samoprihvatanje.

  Kako znakom Riba vlada planeta Neptun (Inspiracija, mašta, duhovnost intuicija, iluzija, opsena) tokom marta nas prožima malo sofisticiranija energija nego protekle sezone Vodolije.

  Početkom meseca olakšanje na svim poljima

  Početkom meseca možemo već očekivati olakšanje na svim poljima i to se odnosi čak na sve znakove zodijaka. Napokon možemo lako rešiti sve one sitne obaveze koje smo nekako proteklih meseci odlagali.

  Pozabavite se dokumentacijom, rešite sve obaveze koje su već neko vreme na “holdu”, otarasite se nepotrebnog, kako psihološki, tako i u materijalnom smislu. Napravite zdrav, čist prostor koji vas nadahnjuje da budete aktivni i da se pokrenete ka ispunjenju ličnih ciljeva.

  Mart je mesec poimanja ideja i ciljeva, profesionalnog progresa i akumulacije energije za čvrsto stremljenje napred. Svi oni koji su u procesu stvaranja, bilo kreativnog u osnovi, bilo da je u pitanju privatni biznis, bilo šta što je trenutno važno i u svom nastajanju, horoskop marta 2021. godine najavljuje značajan napredak. Ali nemojte se zavaravati: Ovo važi samo u slučaju da ne ulazite u rizične i neproverene investicije.

  Ukoliko se oslonite na zdrav razum i shvatite da je ipak neophodno konstantno ulagati trud i biti dosledan u sopstvenim namerama – uspeh neće izostati. Bez obzira na količinu obaveza, tokom marta nemojte trošiti vreme uzalud.

  Prva dekada naklonjena vatrenim i vodenim znacima

  Prva dekada marta posebno je naklonjena vatrenim ( ovan, lav, strelac ) i vodenim (riba, rak, škorpija) znacima. Ovog meseca njih očekuje skladan odnos sa emotivnim partnerima, uživanje u zajedničkom domu i kvalitetno provedenom zajedničkom vremenu. Druga dekada marta obećava stabilnost u finansijskom segmentu. Ono što je započeto tokom ovog perioda, biće plodonosno.

  Najviše uspeha u poslovnoj sferi imaće znaci zemljanog elementa (jarac, bik, devica) naročito ako njihove namere ne budu da samo ugode sebi, već pre svega bližnjima.

  Tokom treće dekade u martu, znaci vazdušnog elementa (bliznac, vaga, vodolija) bi trebalo da više obrate pažnju na zdravlje. Vodeni znaci bi mogli da se vrate nekim naizgled zaboravljenim hobijima i na taj način dođu do dodatne zarade.

  Ovan

  Tokom marta, ovnovi bi trebalo da budu naročito oprezni po pitanju finansija i ponašanju sa osobama od autoriteta. Mars će imati ozbiljan uticaj već pri kraju prve nedelje u mesecu. Jupiter i Saturn će imati povoljan uticaj na polje karijere, a doprineće i vašem šarmantnom karakteru. Nakon 21. marta, budućnost deluje veoma primamljivo. Posao će ići dobro, sve dok držite troškove pod strogom kontrolom. Što se tiče ljubavi, biće pregršt sentimentalnih trenutaka. Doduše Mars i Venera u negativnom aspektu mogu doneti konfliktne situacije i sukobe interesa, pa će konačno strast i prava stvar nastupiti tek poslednje nedelje marta. Zdravlje bez naročitih problema, kontrolišite ishranu.

  Bik

  Bikovi će u martu imati priliku da znatno uvećaju svoj krug poznanika svojom interesantnom pojavom. Slobodni pripadnici će biti u prilici da upoznaju zanimljive potencijalne partnere već u prve tri nedelje meseca, ako budu dovoljno odvažni. Mars će ih sprečiti da imaju neodgovoran odnos prema novcu. Venera je tu da začini društveni život, a poslovni aspekt biće povoljan pod uticajem Merkura. Imaćete dobru poslovnu komunikaciju, naročito dobro prolaze oni koji rade sa medijima. Emotivni život će dominirati poslednjom nedeljom meseca. Pripazite na porodični život, ovaj segment će biti vrlo nestabilan. Klonite se rasprava sa ukućanima. Zdravlje odlično, bolje stanje kod hroničnih oboljenja.

  Blizanci

  Saturn i Jupiter se udružuju nakon 20. marta da donesu ubrzanje u svim aktivnostima. Mars i Venera u pozitivnom aspektu samcima donose nova poznanstva. Sunce u dobrom spektu sa Venerom obasjava polje karijere. Druga polovina meseca može doneti manje trzavice u poslovnom i društvenom segmentu. Mars će vam doneti energiju i vitalnost, tokom prve polovine meseca, posao će biti u fokusu, a tokom druge uglavnom ljubav i društveni život. Može doći do intriga sa nekim članovima porodice. Mlađi članovi mogu imati problema sa koncentracijom pa popustiti sa rezultatima u školi. Postoji i opasnost konflikata sa osobama od autoriteta. Zdravlje problematično, smanjite stres.

  Rak

  Mesec mart nije za rakove naročito inspirativan po pitanju društvenog života. Venera i sunce će doduše uneti značajne promene u karijeri. Možete očekivati dobar period. Ostali aspekti bacaju fokus na emotivni život i učiniće ga veoma strastvenim. Mars će vam malo osvežiti temperament i dodati entuzijazam koji će vam biti potreban za rešavanje nekih ličnih dilema. Biće dosta harmonije u emotivnom odnosu, iako početkom meseca može delovati kao da imate probleme u komunikaciji. Tokom treće nedelje meseca, možete očekivati puno strasti i uživanja. Ne dozvolite članovima porodice da se mešaju u vaše lične izbore. Ne preterujte sa jelom i pićem kao kompenzacijom za svakodnevni stres.

  Lav

  Ovaj period dosta obećava po pitanju vašeg društvenog života. Tokom celog meseca imaćete sreće u međuljudskim odnosima, ali i sa finansijama. Aspekti planeta savetuju da šta god planirate ne oklevate da u poverenju razmotrite sa vašim emotivnim partnerom, jer može imati veoma povoljan uticaj na vas. Krajem meseca moguće vesti o proširenju porodice. Samci bi trebalo da se oslone na svoju rečitost u osvajanju potencijalnih emotivnih partnera. Mogli biste da nađete adekvatnu osobu u užem krugu prijatelja. Porodični odnosi bi trebalo da budu besprekorni. Posvetite se nekim tehnikama opuštanja, krenite na jogu, ili posetite neki spa centar. Više spavajte.

  Devica

  Devicama je mesec mart period transformacije. Fokus je na međuljudskim odnosima i obećava veoma lep period. Merkur, Neptun i Sunce udružuju se da komunikaciju učine prilično ležernom uz utisak dobronamernosti i uzajamnog poštovanja. Postoji indikacija napretka u karijeri uz udružen uticaj Jupitera i Saturna. Merkur, vaš vladalac, biće vam desna ruka u komunikaciji kako u poslu, tako i u društvenom životu. U drugoj polovini meseca, Mars će vas pogurati u intimnim segmentima. U porodičnom životu, životni partner će držati konce u rukama. Samci mogu naći svoju drugu polovinu u poslovnom okruženju a komunikacione veštine će biti ključne u zavođenju. Dobar smisao za humor.

  Vaga

  Može doći do stagnacije u poslu, ali samo na kratko. Ovo vas neće demoralisati, jer dobijate puno energije i odlučnosti od strane Marsa. Ovaj period će biti neka vrsta testa vašeg strpljenja i verovanja u ispravnost vaših izbora – opravdajte ih. U bračnim odnosima, partner će imati glavnu reč. Ovo će u početku izazvati manje konflikte ali u trećoj dekadi meseca, pokušajte da spustite loptu. Vage su ipak vesnici harmonije. Samce će zainteresovati osoba iz potpuno različitog okruženja, prepustite se. Zdravlje bez većih problema.

  Škorpija

  Škorpije bi trebalo, kao znak fiksnog kvaliteta, ovog meseca da pokušaju da prigrle promene. Mart 2021. je velikodušan mesec za sve znake zodijaka, pa tako i za vas. Dakle, oslobodite se straha od nepoznatog, pa regeneracija i transformacija su ipak vaša tajna oružja. Merkur može doneti par trzavica na početku meseca ali to nije ništa što nećete moći da podnesete. Ako planirate proširenje porodice, biće veoma povoljan period. Finansijska situacija se popravlja i možete očekivati rezultate truda uloženog oko nove godine ili realizaciju ideja koje su tada bile u povoju. Ako ste sami, izbegavajte subverzivne taktike osvajanje, budite jednom transparentni. Izbegavajte alkohol.

  Strelac

  Većinu vremena tokom ovog perioda strelci će provesti u nekoj vrsti usavršavanja veština neophodnih u svakodnevnom životu. Čime god da se bavite, želećete da proširite spektar svojih sposobnosti. U ovome ćete imati podršku Jupitera i Saturna u kući želja i snova. Venera i Merkur donose sreću u ljubavi. Uran može doneti neočekivane situacije u polju karijere ali ovo neće biti ništa što vi ne možete podneti. Partner će igrati ključnu ulogu i imati veliki uticaj na vaš život tokom druge polovine meseca. Tokom prve nedelje možete biti malo naivni u komunikaciji sa suprotnim polom, pa se samcima preporučuje da razmisle dvaput. Iscrpljujuć radni tempo može doneti stanje pregorelosti, usporite i organizujte se pametno.

  Jarac

  Za vas u poslu uglavnom nema problema, pa tako i u martu, možete se osloniti na svoju jaku intuiciju i izvanredne organizacione sposobnosti i uspeh neće izostati. Inovacija i ambicija će vas pratiti tokom čitavog meseca. Samci će biti u prilici da upoznaju drugu polovinu u radnom okruženju, a zauzeti će produbiti emotivni odnos, koji će biti više sentimentalan nego senzualan. Može doći do problema u porodičnim odnosima, trudite se da ostanete hladne glave i nemojte izgovarati reči u afektu. Deca će biti uspešna u akademskim aktivnostima. Meditirajte kako biste zadržali unutrašnji mir. Čuvajte se infekcija jer vam je imunitet oslabljen.

  Vodolija

  Vodolije bi mogle pokrenuti sopstveni biznis i značajno proširiti svoj društveni krug. Samim tim, mogu dobiti viši društveni status. Aktivizam i neka vrsta dobrotvornog rada takođe nije isključena. Tokom prve tri nedelje meseca sve se ovo može dešavati nekako zakulisno. Nećete želeti da otkrivate svoje planove i namere dok ne budete potpuno sigurni da će oni uroditi plodom. Možete praviti nagle poteze u emotivnim vezama, nemojte biti brzopleti. Zdravlje odlično, svi veću planetarni aspekti su uglavnom povoljni, Jupiter i Saturn donose strukturu, ekspanziju, prosperitet i dobru sreću.

  Ribe

  Drage ribe, uprkos tome što je ovo većinski vaša sezona, može biti nekih neprijatnih odlaganja i trebalo bi sačekati sa važnim promenama da se obala malo razbistri. Posvetite se rekapitulaciji ranije povučenih poteza i trudite da se da budete što objektivniji i racionalniji. Može se desiti da potpuno i neočekivano promenite društveno okruženje. Na bolje ili ne, zavisi samo od vas. Venera i sunce će poboljšati finansijsku situaciju. U ljubavi budite oprezniji i trčite pred rudu. Pokušajte da osvojite osobu koja vas interesuje vašom elokvencijom i intelektom, pre nego fizičkim izgledom. Moguće iznenadno ostajanje u drugom stanju. Deca i studenti imaće slabiju koncentraciju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE