Veselin Jevrosimović za Forbs: Kakva je budućnost modernog poslovanja? - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

  Veselin Jevrosimović za Forbs: Kakva je budućnost modernog poslovanja?

  Veselin Jevrosimović, vlasnik i predsednik kompanije Comtrade Group, govorio je za američki biznis magazin Forbs o tome šta možemo da očekujemo u budućnosti modernog poslovanja.

  “Okolnosti koje je doneo korona virus prisilile su nas da se oslonimo na tehnologiju kako bismo mogli da ostanemo povezani, ali u širem smislu, ona je delovala kao katalizator koji je gurnuo mnoga preduzeća na put digitalne transformacije. Situacija je stvorila jedinstvenu priliku za prilagođavanje i produktivniji i efikasniji rad u kriznim vremenima, ali je takođe otvorila povod za diskusiju širom sveta o tome kako možemo da stvorimo novo radno okruženje, korisno za kompanije, zaposlene i društvo podjednako”.

  Iako živimo u ovoj “novoj normalnosti” više od pola godine, ima još mnogo stvari koje treba rešiti. Pitanje je: šta će kompanije morati da učine da bi se prilagodile novom radnom okruženju, ako pretpostavimo da će to raditi dugoročno?

  Kratak odgovor je sledeći: rad na daljinu mora da bude dobro organizovan.

  Opširniji odgovor uključuje nekoliko ključnih aspekata na koje bi trebalo primeniti nove poslovne smernice, prenosi Telegraf biznis.

  Izvor: Telegraf

  Foto: Foto: Marko Todorović

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE