Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Šta Matt Damon radi na ekonomskom forumu u Davosu?

    Poznati glumac Matt Damon sinoć je na početku Svetskog ekonomskog foruma u Davosu primio nagradu Crystal Award za njegov društveni, humanitarni i rad na očuvanju životne sredine.

    Damon je nagradu dobio na osnovu svog rada u nevladinoj organizaciji Water.org koju je osnovao zajedno sa Gary White-om.

    Za Bloomberg telteviziju poznati glumac je na pitanje šta je njegov povod dolaska u Davos odgovorio da je tu zato što u svetu i dalje ima 780 miliona ljudi koji nemaju pristup vodi i da im je i dalje potrebna pomoć.

    „Imamo veliki broj kompanija koje nam pomažu kao što su Pepsi ili Ikea, koje su stvarno sjajne i imaju proaktivni pristup celoj priči, ali biće potrebno i mnogo više od toga kako bi došli do našeg cilja,“ rekao je Damon.

    U Davosu su pored Damon i borjne poznate ličnosti iz celog sveta koji pokušavaju da skupe novac za različite humanitarne projekte. Pored frontmena irskog benda U2, Bono Voxa i pevača Petera Gabriela, koji su na ovom događaju stalni gosti, ove godine mogu se videti i glumica Goldie Hawn, kao i pevačica Mary J. Blige.

    Foto: Screenshot

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE