Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    #3u300: Tatjana Aleksić, B92

    Kako uzdrmati Hrvate, ko to hoće da kupi stan u Beogradu na vodi, zašto Sašu Đorđevića nazvati gubitnikom, pitanja su koja su „mučila“ građane Srbije protekle nedelje.

    U rubrici #3u300, koju je prošlog petka otvorio Marko Somborac, naš novi gost je Tatjana Aleksić, dugogodišnja novinarka B92, koja zajedno sa koleginicom Suzanom Trninić radi emisiju „Kažiprst“ na ovoj televiziji. Najvažnije teme ove nedelje bile su rijaliti `Ja tebe merom, ti mene kontramerom`, projekat Beograd na vodi i „neuspeh“ košarkaša, a naša gošća pokušaće da ove tri teme sažme u 300 karaktera.

    GRANICA: Srbija je uvela meru zabrane uvoza za hrvatsku robu, a komšije su uzvratile zatvaranjem granice za srpske građane. Čini se da je javnost više uzburkala sama retorika u toj situaciju, nego to  što im je nešto uskraćeno. Koja mera sa naše strane bi stvarno uzdrmala Hrvate, i suprotno?

    "Obe države najviše bi uznemirio nedostatak dobrih IDEA."

    BEOGRAD NA VODI: Za vikend se najavljuje početak prva faze radova na projektu Beograd na vodi, a rečeno je i da je 6,000 građana zainteresovano za kupovinu. Ko su ti građani?

    "To su građani koji nemaju stan, a imaju strpljenja da čekaju jer žele sobu sa pogledom."

    KOŠARKA: Košarkaši Srbije nisu uspeli da osvoje medalju na Evropskom prvenstvu. Jedan list je selektora Sašu Đorđevića nazvao Gubitnikom zbog ovog "neuspeha". Kako bi isti list nazvao premijera Vučića, kada bi Srbija na ekonomskom planu, bila u nečemu četvrta u Evropi i druga na svetu?

    "Ne znam. Mi smo zemlja košarke, a ne ekonomije. U košarci smo bili i prvi na svetu, a u ekonomiji  nismo nikad. To bi bilo prvi put u istoriji."

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE