Vip Printing as a service za jeftiniju i efikasniju štampu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vip Printing as a service za jeftiniju i efikasniju štampu

  Osluškujući savremene potrebe biznis korisnika za optimizacijom poslovnih procesa, kompanija Vip mobile razvila je Printing as a service – novu uslugu koja značajno smanjuje troškove štampe i čini je efikasnijom. To je koncept optimizacije koji omogućava pre svega smanjenje inicijalnih troškova ulaganja u hardwer (štampači) i uštede kroz manje troškove održavanja.

  Vip Printing as a Service usluga funkcioniše po sistemu “ključ u ruke” i obuhvata uređaj za štampanje (hardwer komponenta), odgovarajući broj otisaka štampe, instalaciju štampača na lokaciji korisnika i postprodajnu podršku koja uključuje i zamenu potrošnih delova.

  Vip biznis korisnici sada mogu da u potpunosti prate broj odštampanih strana u realnom vremenu, imaju istorijski prikaz odštampanih materijala, a pritom je i sigurnost podataka podignuta na još viši nivo.

  Osim smanjenja troškova potrošnog materijala, servisa i cene po stranici, nova usluga omogućava i manju potrošnju električne energije kroz konsolidaciju i nadogradnju uređaja, kao i smanjenje količine otpada, jer se koriste samo potrebne zalihe i nema viškova, što značajno doprinosi zaštiti životne sredine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE