Vozač GSP-a očitao lekciju bahatim putnicima: Uključite mozak! - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vozač GSP-a očitao lekciju bahatim putnicima: Uključite mozak!

  Od kako je ponovo počeo redovno da saobraća javni prevoz u Beogradu, zbog sprečavanja širenja koronavirusa, zvanična odluka je da se u vozila gradskog prevoza može ulaziti strogo na prednja vrata, a da se za izlaz koriste sva druga vrata osim prednjih.

  I pored svakodnevnih pisanja o ovoj odluci i jasnih obaveštenja u autobusima građani ovo pravilo ne poštuju pa ulaze na koja god vrata da se otvore.

  Od subote je dozvoljeno i uključivanje klime u vozilima GSP-a. Međutim, građani se žale da i ne osećaju da klima radi.

  Negodovanje građana izazvalo je reakciju i jednog vozača GSP-a koji je na Tviteru odgovorio na kolektivno nezadovoljstvo.

  “Svi vi koji ne želite da uđete na prednja vrata treba da znate da je kod mene u busu trenutno ne više od 23-25 stepeni samo zahvaljujući tome što nemam izlaz na svakoj stanici nego samo ulaz i otvaram samo prednja, e zato kod mene klima ohladi extra! Uključite mozak!!!”, napisao je taj vozač.

  Dodao je i da nema potrebe da se putnici stalno guraju pored vrata, ukoliko ne silaze na sledećoj stanici jer se tako bez potrebe otvaraju i zadnja vrata i ulazi topao vazduh.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Pjer

   Sažeto i jasno uputstvo. Treba ga odštampati u više hiljada primeraka i deliti ga svima koji ulaze, čekaju na stanici ili im ga davati na kioscima. Pa opet, ljudi ostaju krdo. Kada hoću da izađem na srednja vrata, čim se ona otvore, ispred mene tj. malo ispod mene jer imam dva stepenika , gomila blokira celu širinu i prosto treba da im padnem u naručje. Nekoliko puta sam samo ispružio ruke i prosto pao u gomilu,

  • Biljka

   Tako je majstore, narod bez kulture ponašanja na ulici,u prevozu,vise svi na vratima, idu kao muve bez glave ma ...

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE