Vranje dobija tržni centar i biće JEDAN OD VEĆIH u Srbiji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vranje dobija tržni centar i biće JEDAN OD VEĆIH u Srbiji

  Veliki, moderni tržni centar sa prodavnicama brendirane garderobe, takozvani ritejl park, Vranjanci bi trebalo da dobiju do kraja novembra ove godine.

  Tržni centar koji će se nalaziti na potezu ulica Bulevar Avnoj-a, Pariske Komune i Moše Pijade, piše na gradskom sajtu, trebalo bi da počne da se gradi početkom marta i bude završen krajem novembra, kada će biti potpisani i ugovori sa prvim zakupcima lokala.

  Na osnovu Ugovora o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini, uz naknadu u novcu, između Grada Vranja i Privrednog društva Imobalcan Doo Beograd, početkom marta počinju radovi na izgradnji tržnog centra.

  Otuđeno zemljište je površine 18.241 kvadrata, a Grad je od otuđenja ovog zemljišta prihodovao 259.500.000 dinara, piše na gradskom sajtu.

  Prema podacima dostupnim na sajtu, ritejl park u Vranju prostiraće se na 8.500 kvadrata.

  Pored Leskovca i Niša, ritejl parkovi postoje u Beogradu, Somboru i Šapcu, a osim u Srbiji, predstavništva imaju u matičnoj Velikoj Britaniji, zatim u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

  Kako Južne vesti saznaju, tržni centar u Vranju, zajedno sa onim u Nišu, biće jedan od većih tržnih centara u Srbiji. Za sada se ne zna koliko će novca biti uloženo u izgradnju i koliko ljudi zaposleno.

  Izvor: Južne vesti

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE