Vrhunski srpski menadžeri isprobali SAMSUNG GALAXY Z Fold2, telefon na koji se dugo čekalo

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vrhunski srpski menadžeri isprobali SAMSUNG GALAXY Z Fold2, telefon na koji se dugo čekalo

  Vrhunski menadžeri najbolje znaju koliko je važno da u svakom momentu raspolažu pametnim telefonom koji može odgovoriti na sve zahteve.

  Važnost pravovremene i uvek dobre povezanosti sa najbližim saradnicima putem odgovarajućeg uređaja posebno je dobila na značaju prethodnih meseci tokom pandemije a sigurno će tako biti i u periodu pred nama.

  Kao treća generacija preklopnih Samsung pametnih telefona, Galaxy Z Fold2 kombinuje impresivan dizajn sa najnaprednijim tehnološkim rešenjima, u šta su se uverili vodeći ljudi odabranih kompanija u Srbiji.

  Samsung Galaxy Z Fold2, predvodnik treće generacije preklopnih telefona, sada je dostupan i u Srbiji. Reč je o uređaju sofisticiranog dizajna, koji u potpunosti menja oblik budućnosti, zahvaljujući revolucionarnim performansama pametnog telefona, sklopivom staklu i bateriji koja traje čitav dan. Z Fold2 idealan je za užurbani svakodnevni život i multitasking, sa nikad većim prednjim i impresivnim glavnim, unutrašnjim ekranom.

  Samsung Galaxy Z Fold2 korisnicima pruža potpuno novo mobilno iskustvo, uz unapređene mogućnosti i značajne inovacije. Ono što karakteriše ovaj vrhunski uređaj je hrabar dizajn u kombinaciji sa naprednom tehnologijom izrade. Kada se otvori, Z Fold2 ima glavni ekran od 7,6 inča. Međutim, slanje elektronske pošte ili gledanje omiljenog sadržaja moguće je i bez otvaranja uređaja, zahvaljujući Infinity-O Cover Screen ekranu od 6,2 inča.

   

  Deo novog dizajna ovogodišnje generacije preklopnih telefona je i šarka, koja se gotovo neprimetno uklapa u kućište telefona sa CAM mehanizmom. Šarka na Galaxy Z Fold2 odlikuje se revolucionarnom tehnikom, modifikovanim sastavom i izmenjenom gustinom vlakana.

  Takođe, ovaj pametni telefon poseduje i inovativnu tehnologiju čišćenja, kako se prašina i neželjene čestice ne bi zadržavale u prostoru između preklopnog mehanizma i kućišta.

  Korisničko iskustvo uz pametni telefon kao što je Z Fold2 dostiže potpuno novi nivo, te je ovaj preklopni telefon izuzetno pogodan za sve koji vole multitasking. Zahvaljujući Flex Mode funkciji, snimanje, fotografisanje i pregledanje sadržaja u realnom vremenu postaje znatno lakše, dok kamere na ovom uređaju poseduju Pro Video, Single Take, Bright Night i Night Mode režime, što korisnicima omogućava da ovekoveče svaki trenutak na vrhunski način.

  Ovaj jedinstveni preklopni telefon biće dostupan na lokalnom tržištu u mistično crnoj i mistično bronzanoj boji, po ceni od 244.990 dinara. Više informacija o uređaju možete pronaći na https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-fold2/.

  Novi, unapređeni dizajn

  Galaxy Z Fold2 spaja hrabar, inovativan dizajn sa naprednim inženjerskim rešenjima.

  –              Kompletan doživljaj prilikom gledanja video sadržaja  – Infinity-O spoljni ekran od 6.2 inča pruža neograničene mogućnosti korisnicima, tako da će biti moguće proveravati elektronsku poštu, pratiti uputstva ka odredištu, ili gledati omiljene video sadržaje bez potrebe da se uređaj otvara. Kada se otklopi, masivni glavni ekran od 7.6 inča, sa maksimalno smanjenim ivicama i prednjom kamerom bez isečka na displeju, korisnicima pruža vrhunske mogućnosti za gejming, sa stopom osvežavanja ekrana od 120Hz. Dodatno, zahvaljujući dinamičnim dual zvučnicima, Galaxy Z Fold2 dolazi sa najboljim audio performansama do sada, uz unapređene stereo efekte i još čistiji zvuk.

  –              Usavršeni dizajn i tehnička rešenja – Galaxy Z Fold2 dolazi sa elegantnim dizajnom, istančanog stila. Glavni ekran je napravljen od Samsung Ultra Thin Glass stakla koje pruža premijum doživljaj. Hideaway Hinge šarka, koja se diskretno uklapa u kućište uređaja, glavni je element novog dizajna. Šarku odlikuje specijalni CAM mehanizam koji omogućava da uređaj stoji samostalno , dok je za sigurnost prilikom preklapanja zadužena revolucionarna slim cutting tehnologija. Galaxy Z Fold2 koristi i specijalnu tehnologiju čišćenja, koja odstranjuje čestice prašine iz prostora između kućišta i šarke. Budući da je ovo treća generacija preklopnih uređaja, ovaj sweeper mehanizam ostvaruje efikasnije rezultate, iako je prostor za njega dodatno smanjen u poređenju sa modelom Galaxy Z Flip.

  Korisnik bira: praćenje sadržaja na spoljnom ili glavnom ekranu

  Novi Galaxy Z Fold2 inovativnom preklopnom formom i sofisticiranim dizajnom maksimalno će unaprediti korisničko iskustvo. Ovaj uređaj podržava dva režima – Flex mode  za rad na podeljenom ekranu i App Continuity  za neometan nastavak rada u aplikaciji prilikom prelaska sa spoljnog na glavni ekran. Ova fleksibilnost omogućava korisnicima da kreiraju ili gledaju sadržaj na spoljnom ili glavnom displeju, u zavisnosti od svojih želja.

  –              Fleksibilan i produktivan uređaj – Uz Flex mode, stvaranje i uređivanje sadržaja u realnom vremenu je lakše nego ikada. Capture View Mode  omogućava korisnicima da pogledaju fotografiju ili video koji su upravo snimili, dok je moguće pogledati i pet poslednjih snimaka u donjoj polovini glavnog ekrana, ali i prikaz izgleda budućeg snimka na gornjem delu ovog ekrana. Uz režim Auto framing  Galaxy Z Fold2 snima hands-free video tako da akter sve vreme bude u fokusu, čak i ako se pomera. To omogućava veoma kvalitetne snimke plesnih pokreta ili treninga, bez potrebe da se uređaj drži u rukama.

  –              Nove kreativne mogućnosti – Sada i fotograf i fotografisana osoba mogu da učestvuju u stvaranju snimka, čiji se preview vidi i na unutrašnjem i na spoljašnjem ekranu, zahvaljujući Dual Preview opciji. Dodatno, zahvaljujući fleksibilnosti modela Galaxy Z Fold2, sada su mogući kvalitetni selfie snimci zadnjom kamerom, pri čemu spoljni ekran služi kao prikaz buduće fotografije.

  –              Flegšip funkcije kamere – Kamera Galaxy Z Fold2 nudi performanse flegšip telefona. Uz Pro Video mode , Single Take , Bright Night  i Night Mode, Galaxy Z Fold2 pomaže korisnicima da svaki trenutak zabeleže vrhunskim kvalitetom.

  Maksimalno povećanje produktivnosti

  Galaxy Z Fold2 omogućiće korisnicima vrhunsku produktivnost uz napredne multitasking mogućnosti i jednostavno korišćenje.

  –              Unapređeni multitasking alati – Uz napredni Multi-Active Window  korisnici mogu lakše i fleksibilnije da kontrolišu raspored pokrenutih aplikacija na ekranu, dok je sada moguće i istovremeno otvaranje i pregledanje više dokumenata u istoj aplikaciji. Unapređena Multi-Window Tray opcija omogućava otvaranje više aplikacija uz pomoć funkcija App Pair i Edge Panel, dok drag and drop  opcija služi za jednostavno prebacivanje sadržaja, poput teksta, slika ili dokumenata, iz jedne u drugu aplikaciju. Split Screen Capture služi da omogući korisnicima da screenshot iz jedne aplikacije sa lakoćom prebace u drugu.

   

  –              Personalizovano korisničko iskustvo – U odeljku Podešavanja korisnici mogu da odaberu interfejs na glavnom ekranu u skladu sa svojim potrebama .

  –              Optimizovani prikaz aplikacija – Korisnici sada mogu da optimizuju i unaprede i vizuelni segment omiljenih aplikacija, uključujući Gmail, YouTube i Spotify. Glavni ekran omogućava da se Office aplikacije iz Microsoft 365 paketa dožive kao na tabletu. Na primer, korisnik može da koristi Microsoft Outlook kao na tabletu, sa Inbox odeljkom na levoj strani i novim mejlovima na desnoj. Takođe, može kreirati dokumenta u Microsoft Word, Excel i Power Point programima, uz toolbar poput onoga na kompjuteru.

  Izvor: BIZlife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE