Više od pola veka porodične tradicije utkano u 30 godina kompanije Jela

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Više od pola veka porodične tradicije utkano u 30 godina kompanije Jela

  Korak po korak, ideja za idejom, predanost, vizija i vera u ono što rade – doveli su kompaniju Jela do velikog jubileja. Tokom 2021. godine, ova domaća kompanija, vodeći proizvođač pločastog nameštaja na Balkanu, proslavlja svojih trideset godina postojanja, ali je, zapravo, sve počelo mnogo ranije.

  Sada već davne 1956. godine, Ljubiša Radovanović, deda osnivača kompanije Jela, u svojoj skromnoj stolarskoj radionici, svojim veštim rukama pravio je nameštaj po meri. Ljubav prema ovom zanatu preneo je na svog sina Slobodana, a potom i na unuka Miroljuba, koji je odlučio da, 1991. godine, osnuje kompaniju Jela. Porodična tradicija se dalje nastavlja, pa su u ovaj posao uključeni Nataša i Nikola, koji zajedno sa svojim roditeljima, Miroljubom i Snežanom, žive sa ciljem da zajedno stvaraju kvalitetan nameštaj za vaš lepši dom.

  PORODICA KAO MERA VREDNOSTI

  Godinama sticano iskustvo u dizajniranju, proizvodnji, saradnji sa kupcima i korisnicima prenosilo se i na generacije novih zaposlenih, što čini dodatnu vrednost brenda, koji proslavlja svoj višedecenijski jubilej. Čak su i porodične vrednosti koje Radovanovići gaje prenete na kompaniju, pa oni svoje zaposlene doživljavaju kao članove porodice, a dokaz za to su radnici koji su unutar firme čitav svoj radni vek.

  INOVACIJAMA DO LIDERSTVA

  U Jelinoj fabrici pločastog nameštaja, na površini od 45.000 kvadratnih metara, koristi se savremena tehnologija najnovije industrijske generacije u svim segmentima proizvodnje. Investicija u visokoregalni magacinski prostor sa najsavremenijim viljuškarima sa kompjuterskim upravljanjem, proizvodni pogon lakiranja, liniju za nanošenje zaštitne folije i pakovanje elemenata, sopstvenu proizvodnju kartonske ambalaže i druge inovacije – dovele su do visokog kvaliteta proizvoda, bolje organizacije repromaterijala i gotovih proizvoda, kao i do brze isporuke robe. Pored toga, Jela se može pohvaliti da jedina u ovom delu Evrope koristi jedinstvenu tehnologiju UV lakiranja, koja nameštaju omogućava veću otpornost na fizička oštećenja i visok sjaj od 99,7 odsto sa efektom ogledala.

  U KORAK SA SVETSKIM TRENDOVIMA

  Kompanija Jela je već tri decenije orijentisana na moderan dizajn, funkcionalnost i visok kvalitet izrade elemenata, što garantuje luksuz, dugotrajnost i eleganciju. Uspešni nastupi na najpoznatijim svetskim sajmovima i razmena iskustava sa saradnicima iz branše doprineli su razvoju kompanije i jačanju samog brenda.

  Dobra komercijalna politika i uspešna tržišna orijentacija omogućili su ovoj domaćoj kompaniji da ostvari lidersku poziciju u Srbiji kroz distributerski lanac preko 160 salona, dok se njihovi proizvodi plasiraju u preko 20 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Amerike.

  ZAVOLI GDE ŽIVIŠ

  Gotovo da nema doma u Srbiji koji se ne može pohvaliti nekim komadom nameštaja iz Jelinog asortimana. U skladu sa sloganom „Zavoli gde živiš”, kompanija Jela oblikuje brend koji kupcima pruža zadovoljstvo i siguran izbor za opremanje doma.

   

  Izvor: BIZLife magazin

  Foto: Jela

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE