Vulin: Ne moram da budem ministar, baviću se novinarstvom

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vulin: Ne moram da budem ministar, baviću se novinarstvom

  Predsednik Aleksandar Vučić je pod velikim pritiskom svoje partije i koalicionih partnera u formiranju nove vlade, kaže predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i dodaje da stranka koju on vodi ne traži ni jedno ministarsko mesto i da on ne očekuje da bude u novoj vladi.

  “Predsednik Vučić neka namiri SNS, koja je dobila najviše glasova, pa ostale koalicione partnere, a Pokret socijalista ne mora da ima nijednog ministra u vladi. Ja ne moram da budem ministar u vladi, nema potrebe, menjaju se vremena, menja se politika, dolaze drugi ljudi i spoljnopolitički prioriteti“, rekao je Vulin za TV Pink.

  On je naglasio da se zahvaljujući poverenju Vučića “borio za Kosovo i Metohiju, pravio Zakon o radu, čuvao Srbiju od migrantske krize, bio ministar odbrane”.

  “Ministar odbrane, to je najviši stepen koji možete da dobijete u politici. Posle toga ne moram da budem ništa, nikada više da se bavim politikom”, rekao je on i dodao da će se baviti pisanjem, novinarstvom.

  Vulin je naveo da narod očekuje promenu te da, što se njega tiče, promene mogu da počnu od njega.

  Kako kaže, Pokret socijalista ima tri poslanika u Skupštini Srbije, biće deo vladajuće koalicije i uvek će glasati za sve predloge Vučića.

  Izvor: TV Pink

  Foto: Beta/Andrija Gavrilović

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE