Zavirite na privatno TROPSKO OSTRVO na kojem je noć 80.000 USD (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zavirite na privatno TROPSKO OSTRVO na kojem je noć 80.000 USD (FOTO)

  Za one koji imaju novca, privatno ostrvo Maldivima idealno je za izolaciju i predah od globalne pandemije.

  Iako je većina odmarališta na Maldivima već relativno privatna, sa jednim imanjem po ostrvu, postoji nekoliko mogućnosti za putnike koji definitvino imaju dublji džep.

  Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi rizort ove nedelje zvanično je otvorio “Ithaafushi – privatno ostrvo”. Prostire se na 32.000 kvadratnih metara, a reklamira se kao najveće privatno ostrvo na Maldivima i može se zakupiti za 80.000 američkih dolara po noći.

  Ostrvo može da primi 24 gosta u tri zgrade, a arhitektura i enterijer na ostrvu opisani su kao „prefinjeni, ali moderni“.

  „Dizajniran za najizbirljivije putnike, Ithaafushi – privatno ostrvo predstavlja oličenje ekskluzivnosti, savršeno smešteno u jednu od najinspirativnijih destinacija na svetu gde posvećeni tim predviđa svaku potrebu i pruža elegantnu uslugu brenda na svakom koraku.“

  Što se tiče obroka, privatno ostrvo ima svoj posvećeni kulinarski tim koji može da kreira meni po želji gostiju.

  Ovo privatno ostrvo nudi sve uobičajene užitke po kojima su Maldivi poznati, uključujući vodene sportove, ronjenje i izlete jahtama.

  Dodatne pogodnosti uključuju paviljon za meditaciju i jogu i potpuno opremljenu teretanu i velnes centar. Za decu postoji namenski dečiji bazen i prostor za igre.

  Maldivi su otvoreni za sve putnike

  Maldivi su se za međunarodni turizam otvorili 15. jula.

  Gotovo svi putnici ne moraju da idu u obavezan karantin po dolasku na međunarodni aerodrom Velana u glavnom gradu Male.

  Međutim, svi oni koji nisu državljani Maldiva moraju da prilože potvrdu o negativnom PCR testu urađenom u roku od 96 sati pre polaska, u kojem se jasno navode naziv i adresa laboratorije, kao i datum uzimanja uzorka.

  Kao i sve zemlje koje se u velikoj meri oslanjaju na turizam, i ovu zemlju je teško pogodila koronakriza. Prema podacima Svetske banke, turizam direktno i indirektno čini dve trećine BDP-a Maldiva.

  Industrija je doživela procvat u 2019. godini jer su dolasci posetilaca porasli za 14,7% (iz godine u godinu), a ukupni dolasci dostigli su rekordnih 1,7 miliona. Zvaničnici su se nadali da će ostvariti 2 miliona dolazaka 2020. godine.

  Ali Waheed, ministar turizma Maldiva, opisao je uticaj pandemije koronavirusa kao „razorniji od cunamija 2004. i globalne finansijske krize 2008.“

  Izvor: BIZLife

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE