Zdravkoviću devet godina zatvora za POKUŠAJ UBISTVA Milana Beka

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zdravkoviću devet godina zatvora za POKUŠAJ UBISTVA Milana Beka

  Viši sud u Beogradu osudio je, u ponovljenom postupku, Aleksandra Zdravkovića na devet godina zatvora jer smatra da je kriv za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka, javila je TV N1.

  Tužilaštvo je u završnoj reči zatražilo kaznu od 15 godina zatvora i navelo da je na čaurama sa lica mesta nađen biološki trag Zdravkovića, kao i da je Beko izjavio da se vremenom sve jasnije seća događaja i kako je siguran da je upravo optuženi pucao.

  Milan Beko (foto: Beta)

  Odbrana je, zatraživši oslobađajuću presudu, tvrdila da je problematično da se Beko bolje seća događaja više godina kasnije od prvog davanja iskaza, ali je prigovorila i na postupanje suda.

  U prethodnom postupku Zdravkoviću je izrečena kazna zatvora od 10 godina.

  Beka je napadač pogodio tri puta, nanevši mu povrede opasne po život, takođe ranivši njegovog vozača. Napao je Beka kada ga je, u novembru 2014, šofer vraćao sa posla kući, na Senjaku, u trenutku parkiranja.

  Posle nekoliko meseci, uhapšena je Maja Adrovac koju su biološki tragovi na čaurama doveli u vezu sa zločinom. Ona je oslobođena optužbe za pomaganje, ali je Apelacioni sud postupak vratio na početak.

  Na početku postupka Beko je rekao da sumnja na to ko stoji iza napada i da bi se “uz neko hrabrije tužilaštvo” možda njegove sumnje ohrabrile, a svedoci prisetili svega što je bitno.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE