Zebra Marketplace: Nova platforma za MSP partnere

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zebra Marketplace: Nova platforma za MSP partnere

  Postojećim i budućim partnerima, Zebra Systems nudi mogućnost brzog pokretanja vlastitih IT usluga – bez ugovora, bez obaveza i bez čekanja

  Zebra Systems je najavio pokretanje platforme Zebra Marketplace, usmerene ka upravljanju informacionim tehnologijama u oblaku i uslugama sajber sigurnosti za upravljanje provajdera usluga (MSP) i druge IT dobavljače. Cilj platforme je omogućiti jednostavan pristup SaaS uslugama kod partnera kod kojih značajno raste potražnja za uslugama u oblaku.

  Platforma trenutno omogućava aktiviranje sledećih usluga:

  • Acronis Cyber ​​Cloud – platforma za provajdere usluga čuvanja rezervnih kopija podataka s jednostavnom primenom efikasne sajber zaštite.
  • Solarwinds MSP – sveobuhvatni, sigurni i jednostavni paketi za pružanje upravljanih usluga, koji uključuju i udaljenu administraciju, nadzor i sigurnost.
  • GFI Mail Security – SaaS rešenje u oblaku za sigurnost e-pošte koje blokira poruke s neželjenom poštom, zlonamernim softverom ili pokušajem krađe identiteta.

  “Oklevanje u pristupu tehnologijama u oblaku i konceptu pružanja IT-a kao usluge definitivno postaje prošlost zahvaljujući prošlogodišnjim događajima,” rekao je Nebojša Stankić, regionalni menadžer Zebra Systems za Jugoistočnu Evropu.

  Interes kupaca za IT uslugama značajno je porastao u odnosu na nabavku vlastite infrastrukture, a IT dobavljači moraju brzo da se prilagode ovom trendu. Zato smo odlučili da grupišemo portfolio naših proizvoda u oblaku na jedno mesto, kako bi naši partneri, ali i svi zainteresovani za pružanje usluga mogli da odaberu platformu za mala i srednja preduzeća koja tačno odgovara njihovim potrebama.

  Zebra Marketplace postojećim i potencijalnim partnerima nudi priliku da brzo pokrenu sopstvene IT usluge – bez ugovora, obaveza ili čekanja. Proizvodi mogu da se isprobaju besplatno u periodu od 30 dana. Opcije aktivacije i besplatne probe dostupne su OVDE

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE