Želite li da upoznate beskrajnu ljubav?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Želite li da upoznate beskrajnu ljubav?

  S obzirom na to da nas je proleće prevarilo i da nam je, umesto sunca i lepog vremena, donelo kišu i sneg, jasno je da nam se odlažu sve aktivnosti u prirodi. Međutim, pošto je svaki problem rešiv, a i svaki prvi izbor ima alternativu, vreme je da odgledamo sve one epizode koje smo propustili na Dizi kanalu ili da se prepustimo novim serijama za koje nikada nismo imali vremena.

  Za najveće romantike, predlog je serija „Beskrajna ljubav“ koja se emituje svakog dana u 19:15h. Kemal, rudarski inženjer i sin roditelja iz niže srednje klase, zaljubljuje se u Nihan, ćerku miljenicu iz bogataške porodice, uprkos nepremostivim klasnim razlikama. Kemal i Nihan uspevaju da održe vezu sve do momenta kada Kemal napušta Istanbul, kako bi se zaposlio u rudniku u Zonguldaku. Nakon serije neočekivanih događaja, Nihan se udaje za imućnog biznismena Emira Kozoglua, koji je u nju zaljubljen od detinjstva. Pet godina kasnije, Kemal se vraća u Istanbul kako bi se suočio sa Nihan, Emirom i svima zbog kojih je bio primoran da ostavi sve iza sebe. Da li će sudbina ponovo spojiti dvoje zaljubljenih?

  Nakon ljubavne priče, u sledećem terminu, od 20h možete pratiti seriju „Insajder“ u kojoj Sarpov brat Umut nestaje i pretpostavlja se da je mrtav, dok se njegova majka grčevito drži za uspomenu na njega. Sarp krivi sebe za njegov nestanak i još uvek ga progoni taj gubitak. Baš kad Sarp treba da diplomira na Policijskoj akademiji, dobija tajni zadatak da se ubaci u mafijski sindikat koji vodi šef mafije Dželal. On veruje da će uspešno obavljenim zadatkom konačno naći mir u svojoj duši. Što više zalazi u Dželalov svet, Sarp razvija sve dublja osećanja prema štićenici šefa mafije, Melek. Nju je Dželal kao devojčicu spasao s ulice gde je prosila, zajedno sa dečakom Mertom. Sarp na kraju otkriva da je Mert njegov davno izgubljeni brat, koji vodi svoju misiju za Dželala. Braća se iznenada susreću, ali ne kao dva brata, već kao neprijatelji na različitim stranama zakona. Da li će bratska ljubav uspeti da prevaziđe sve razlike i izleči ranjena srca?

  Treći predlog, ali podjednako dobar, je i „Karadaji“. Radnja je u Istanbulu, tokom 1970-ih godina. Porodica Kara je veoma cenjena u radničkoj četvrti u kojoj žive i gde Mahirovog oca smatraju Crnim ujakom (Karadaji), dobronamernim i časnim zaštitnikom čitavog komšiluka, kome se ljudi obraćaju za savet ili pomoć. Nažalost, život ove porodice postaje pravi pakao zbog jedne pogrešne optužbe zbog koje će se Nazif Kara naći iza rešetaka optužen za ubistvo koje nije počinio. Epizode možete pratiti svakog dana sa početkom u 21:45h.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE