Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nordeus otvara kancelariju u Dablinu

    Beogradski Nordeus, jedna od najbrže rastućih tech kompanija u Evropi i tvorac jedne od najpopularnijih sportskih igrica na planeti, otvara biznis i marketing centar u Dablinu.

    U kancelariji u glavnom gradu Irske biće smešten poseban stručni tim za podršku korisnicima, odnosno igračima. Zapošljavaće blizu dvadeset osoba, a trenutno je raspisan konurs za poziciju Customer Relations Director , kaže za BizLife Milan Đukić, PR kompanije Nordeus.

    On naglašava da, iako kompanija trenutno traži stručnjake za kancelariju u Irskoj, na svaku poziciju u Nordeusu mogu da konkurišu i ljudi iz Srbije.

    „Nordeus poseduje stalno otvoren konkurs za nove zaposlene u svim svojim kancelarijama i uvek napominjemo da čak i ukoliko među otvorenim pozicijama nema one koja vas zanima, svakako nam se javite i pošaljete svoju prijavu. Imajući to u vidu, verujemo da će našim građanima biti lakše i jednostavnije da se prijave za pozicije u našoj kancelariji u Beogradu, gde svakako uživaju sve pogodnosti i uslove kao kolege iz zapadne Evrope. Međutim, baš kao što u kancelariji u Beogradu zapošljavamo strane državljane i već imamo nekoliko zaposlenih stranaca, nemamo ništa protiv ni da neko iz Srbije konkuriše za poziciju u Dablinu,“ objašnjava Đukić.

    Pročitajte i >>> Rad u Nordeusu je i više od onoga sto pišu mediji

    Irska je odabrana kao jedno od čvorišta svetske IT scene, a kako navode iz Nordeusa, na ovaj načn biće još bliže važnim poslovnim partnerima poput Facebook-a, Google-a, Apple-a, što će doprineti unapređenju poslovanja.

    Pročitajte i >>> Da. Ovakvi uslovi na radnom mestu postoje i u Srbiji

    Početkom godine Nordeus je otvorio prvi internacionalni centar u San Francisku, a u jako bliskoj budućnosti najavljuju  i otvaranje razvojnog centra u jednoj od zemalja regiona.

    Foto: Facebook/Nordeus

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE