Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Osvrt nedelje u #3u300: Jasna Stojanović, Politika

    Činilo se ove nedelje da će pojavljivanje premijera Srbije na Pink televiziji biti „highlight“ protekle nedelje, ali istog dana ga je preduhitrio predsednik SANU, a kasnije i gradonačelnik Beograda.

    Ovog petka gošća rubrike #3u300 je Jasna Stojanović, novinarka Politike, koja će u 300 karaktera odgovoriti na tri udarne vesti iz nedelje za nama.

    Premijer Vučić objavio je da u sledećih šest meseci neće biti izbora. Da li će ga narod, odnosno mediji, „ubediti“ da ih ipak raspiše u aprilu sledeće godine?

    Neće ga ubeđivati niko živi, on sluša samo sebe. Zar to nije i sam rekao? ’Neće mi ni predsednik Nikolić, ni potpredsednik Dačić govoriti kada će izbori.’ Osim toga, sada je tek na 54 odsto podrške. Može on i više.  

    Mediji su ovih dana puni reakcija na izjavu predsednika SANU dr Vladimira Kostića. On sam kaže da niko neće da mu određuje šta sme da govori. Šta društvo/mediji treba da urade da se ovakvi pojedinci koji javno izražavaju svoje mišljenje, sklone sa javne scene i ne ugrožavaju sveopštu harmoniju?

    Svojim odlaskom na sastanak kod predsednika Srbije, prvi čovek SANU ipak je potvrdio da se mišljenja menjaju čim se kroči u zgradu predsedništva. Nije ni prvi ni poslednji.

    Ovih dana u javnost je izašla nova afera, a to je da je Siniša Mali vlasnik 24 stana u Bugarskoj. Kome smeta jak Siniša Mali?

    Kome god da smeta i ovo će biti još jedna u nizu priča „pas laje vetar nosi”.

    Osvrt nedelje u #3u300: Marko Prelević, Nedeljnik

    #3u300: Veljko Pajović, Studio B

    #3u300: Nikola Radišić, N1

    #3u300: Tatjana Aleksić, B92

    #3u300 : Marko Somborac, Blic

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE